- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
válasz
greatchaos #205 üzenetére
minden alapon van, és a hűtés is rendben van. A biztonság kedvéért át is pasztáztam a gpu-t, de elötte is oké volt. 45-60 fok között mozog.
-
Simi121
aktív tag
hali! Olvastam egy régebi topicpa, hogy voltak problémáid egy ati x1950pro karival biosfrissités után. Sikerült megoldanod a problémád? Nekem is hasonló problémáim vannak, Vettem egy Sapphire 1950gt karit amelyik a nálad emlitett problémát okozta, komolyab játéknál szétesett a kép. Mindjárt visszavittem a kiskerbe ahol vettem. Majd ők elvitték a nagykerbe és ki is cserélék.Érdekesége, hogy kiprobálták egy Athlon64-es gépbe és ott jó volt. Sajnos amit most kaptam az is ezeket a hibákat csinálja csak pár per után és nem egyből. Egyszerübb játékokkal semmi gond, de egy komolyabnál szétesik a kép és kifagy, utána meg jön a VPU ablak. Probáltam egy biost frissitést de nem segitett. A Sapphire oldaláról szedtem le. Mivel ez már a 2. kari ami szarakodik nálam gondolom nem teljesen hardware hiba lehet. Ha lenne valami öledet légyszi segist.
várom válaszod
előre is köszi: Simi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest