Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Régóta használtam már 3D Vision kit-et a cégben ahol dolgoztam, viszont most megadatott, hogy itthonra is beszerezhettem egy 3D-s projektort (Acer X110p) és hozzá egy Nvidia-s készletet.
Bizonyosan már sok embernek megfordult a fejében, csak senki nem volt olyan bátor, vagy vakmerő, hogy megkérdezze:
van esetleg olyan szemüveg a piacon, amely kompatibilis ezzel a kittel, és olcsóbb az Nvidia megoldásánál? Szükségem lenne még 1-2 szemüvegre, de sajnos a keretem nagyon korlátozott. Egy használtat is bevállalnék, csupán nincs kínálat. E-bayon találtam már néhány állítólag kompatibilis terméket, de nagyon drága a szállítás, és kérdéses ugye a kimenetele/valós működése. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a kérdéssel kapcsolatban?(Csak halkan jegyzem meg, nehogy megrovást kapjak, mert nem hirdetésnek szánom: esetleg valakinek nincs felesleges eladó szemüvege?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)