Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Régóta használtam már 3D Vision kit-et a cégben ahol dolgoztam, viszont most megadatott, hogy itthonra is beszerezhettem egy 3D-s projektort (Acer X110p) és hozzá egy Nvidia-s készletet.
Bizonyosan már sok embernek megfordult a fejében, csak senki nem volt olyan bátor, vagy vakmerő, hogy megkérdezze:
van esetleg olyan szemüveg a piacon, amely kompatibilis ezzel a kittel, és olcsóbb az Nvidia megoldásánál? Szükségem lenne még 1-2 szemüvegre, de sajnos a keretem nagyon korlátozott. Egy használtat is bevállalnék, csupán nincs kínálat. E-bayon találtam már néhány állítólag kompatibilis terméket, de nagyon drága a szállítás, és kérdéses ugye a kimenetele/valós működése. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a kérdéssel kapcsolatban?(Csak halkan jegyzem meg, nehogy megrovást kapjak, mert nem hirdetésnek szánom: esetleg valakinek nincs felesleges eladó szemüvege?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)