- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ja értem, akkor nyilván semmi komoly felhasználás, ha van kedved újrarakni mindent
. Ellenben én mégis a javítótelepítést ajánlanám, amennyiben csak ez az egy vinyód van, több partícióval, és NTFS. Ugyanis a live Linux CD nem rossz ötlet, de nekem pl a Suse Live alatt nem akart működni az írás NTFS-re, pedig letöltöttem hozzá, amit kellett. Tehát vagy egy másik vinyón lévő rendszert indítasz, és úgy mented le, vagy egyszerűen fogod az XP CD-t, behajítod a meghajtóba, csinálsz egy helyreállítást, mentesz, és utána gyalulod le az egészet. Ha nincs kéznél másik rendszer, én így csinálnám.
-
Dilikutya
félisten
Javító telepítés WinXP CD-ről? És akkor müxik tovább a rendszer is.
-
Blackmate
őstag
Hali!
Active NTFS Reader for DOS. [link] Ezzel egy norton commanderhez hasonló fájlbrowserrel le tudod menteni a C-ről a cuccokat.
Viszont inkább az Ultimate Boot CD-t ajánlom [link]. Ebbe nagyon sok hasznos progit találsz, mint pl a fent említett Active NTFS Reader for DOS-t is. Teljesen ingyenes. Letöltöd, kiírod 1 cd-re, és bebootolsz róla, és a menüből kiválasztod ami kell neked. Tényleg nagyon hasznos kis cucc. -
Zolee11
senior tag
Hi.
Nekem egy olyan programra lenne szükségem ami a DOS-hoz hasonló módon betölt mint oprendszer, de kezeli az NTFS fájlrendszert. Mivel elszállt a WinXP... Nem tudjuk más gépre kötni, mert... Nem részletezem. Le kellene menteni a C partícióról pár dolgot aztán format. Csak nem tudok olyan progiról ami ebben segítene a Win nélkül.
Minden segítséget köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest