Hirdetés
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- VR topik
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Meghozta a Windows 11 programgyorsítóját a Microsoft
- Milyen monitort vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
Msi 27 collos Qhd monitor "1.2a verziószámú DisplayPort"-al? Ezelőtt 5 évvel talán az elmegy kategória volt...
-
Sirus86
aktív tag
Elozo heten a fiam logopedusanak epp bedoglott az Asus Vivobook kameraja. Meg mindig USB emulalassal csinaljak meg, ami 1x eve is cink volt, de 2024-ben? 13th gen Inteles geprol beszelek.
-
Rowon
nagyúr
ne haragudjatok, de rettentően nagy csalódás az a Zenbook (UM3406 volt nekem szerintem), azóta ennyire veszi a nép? az nekem nagyon meglepő
oké, alapvetően én üzleti kategóriából használom a céges laptopokat (jellemzően Thinkpadok, Lattitude, stb) de amikor beruháztam egy hasonló Zenbookra saját felhasználásra, mellékmunkára.. egy Macbook Pro után, és nagyon tetszett ezzel az OLED kijelzőjével.. még az első napokban elégedett voltam, de amikor az első-második melegedés után az egész kasztni, konkrétan mindene recsegett ropogott, és aztán a combomra téve, vagy bármilyen kevésbé stabil helyen használva gyakorlatilag egy rissz-rossz hajlékony műanyag játéknak tűnt...
Asusból én semmit nem vennék már manapság, pláne miniPC-t meg laptopot. Gagyi minőség, főleg a Vivo vonal. Pár éves laptop alaplapja tiszta korrózió... aztán úgy igazából mitől is? Na mindegy.
-
blck2
kezdő
ne haragudjatok, de rettentően nagy csalódás az a Zenbook (UM3406 volt nekem szerintem), azóta ennyire veszi a nép? az nekem nagyon meglepő
oké, alapvetően én üzleti kategóriából használom a céges laptopokat (jellemzően Thinkpadok, Lattitude, stb) de amikor beruháztam egy hasonló Zenbookra saját felhasználásra, mellékmunkára.. egy Macbook Pro után, és nagyon tetszett ezzel az OLED kijelzőjével.. még az első napokban elégedett voltam, de amikor az első-második melegedés után az egész kasztni, konkrétan mindene recsegett ropogott, és aztán a combomra téve, vagy bármilyen kevésbé stabil helyen használva gyakorlatilag egy rissz-rossz hajlékony műanyag játéknak tűnt...
-
mcs
veterán
Tökéletesen működik a Freesync NVidiával is. Nálam 38-144 Hz között nincs képtörés az LG 24GN60R-el és 3060 Ti-vel, és a válaszidő is kifogástalan.
-
ViZion
félisten
-
Sirus86
aktív tag
-
fogselyem
senior tag
-
Sirus86
aktív tag
-
fogselyem
senior tag
-
Elmör
őstag
Az MSI monitorját megvette egy barátom, egész tetszetős darab,csak épp a videókártyája nem elég hozzá, ekkora felbontáshoz nem épp egy RTX2060 dukálna.
-
Pete55555
addikt
-
Johnny001
senior tag
-
Rowon
nagyúr
-
Rowon
nagyúr
Jaj, végre placebószemüveg is van, már hiányzott!
-
laed
senior tag
Laptop W11-el. Mi olyan nagy szám benne??
-
Viktor77
titán
-
Angie™
addikt
De tényleg, miért van ennyi "gúnár"?
-
slayer006
addikt
-
Misi_D
tag
-
JohnyX
tag
"MSI Pro MP275Q" lehet ezt kérek a karácsonyfa alá :-) Ez helyett: Acer Nitro VG270UEbmiipx FreeSync Monitor 27" (nvidia VGA-val FreeSync nem sokat ér)
-
ViZion
félisten
Mindennapi szemüvegünket ad meg nekünk.
ne vígy minket a sötétségbe,
szabadits meg az UVtól ...
-
Acélfarkas
őstag
-
Mustaros
aktív tag
-
GoodSpeed
veterán
-
ViZion
félisten
szemüveg újra
már hiányzott
-
GoodSpeed
veterán
Az ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI kiváló alaplap! Ennyiért különösen megéri.
-
Juhaszatti
addikt
Nem tűnt valami kiemelkedően jónak az az ár a ZenBookért, fel is csaptam az árukeresőt, és 7 üzlet van ami olcsóbban adja jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650-PLUS + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Bivaly erős Dell Precision 5560 (Core I7 11850H 32Gb DDR4 1Tb SSD 4K érintő 4 Gb Nvidia RTX)
- LENOVO ThinkBook 15 G2 ITL i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/15.6" FullHd laptop
- HP 840 G3 laptop - Áfás számlával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Vivo X300 Pro 512GB 16GB RAM Blue Karcmentes állapotban 100% akkumulátorral
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 320-500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG DELTA gamer headsetek akciós áron!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
már hiányzott