Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Frissítés óta nektek nem maradnak el app értesítések? Gmail és messenger értesítések is csak azután érkeztek meg, hogy beléptem az adott appba.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
Linkin1994 #646 üzenetére
Ne verj át!
Azt hittem hülye vagyok, pedig igen... -
Tomasz72
aktív tag
válasz
Linkin1994 #644 üzenetére
Akkor csak nem jöttem rá, hogy kell beállítani...
Jut eszembe!
Google play rendszer frissítést manuálisan kellett csinálnom.
Ráböktem, aszongya újra kell indítani a telefont.
Újraindítom, minden a régi, augusztus 1.
Megint rábökök, akkor letölti és telepíti, majd megint újraindítja...Mióta megvan nem csináltam ennyi restartot...
-
miqlas
őstag
Egy kicsit elmegyek „holidayni”, erre tessék - piff-puff - itt a Nothing OS 3.0!
-
Tomasz72
aktív tag
December második fele lett...
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Van valakinek infoja hogy a hivatalos 3.0 OS mikor jön ki?
-
Tomasz72
aktív tag
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Nem rég csatlakoztam én is a klubhoz. Eddig meg vagyok elégedve a telefonnal.2 észrevételem van eddig:
1. A Wi-Fi-re nem mindig csatlakozik ha bekapcsolom, be kell menni a menüjébe.
(automatikus csatlakozás be van kapcsolva)2. Van egy Edifier TWS1 Pro fülhallgatóm amit nem érzékel a bluetooth.
Valaki találkozót már más füleseknél is ezzel a problémával?Xiaomi Redmi Note 7-el (adatátvitel) és egy QCY T13 (HT09) próbáltam amik teljesen jól működnek a telefonnal.
-
miqlas
őstag
Az iPhone a kapudrog az Apple világában. Az trend most már lassan egy évtizede, hogy az emberiség, lassan de stabilan szellemi lejtõre lépett.
Az alma pedig ügyesen kihasználja ezt + a csordaszellemet és a vagyok valaki, mert iPhone-om van gondolkodást ...Persze volt idõ, amikor az Apple arra építette a stratégiáját, hogy „én különb vagyok, mert egy kicsi, geek közösséghez tartozom” ...
Az Apple pont azzá vált, amit anno kigúnyolt!
-
Ryoo
senior tag
Az emberek továbbra se szeretik a változást. Nagyon sok ilyet látni, főleg apple-ről váltani akaróknál, ezt nagyon jól csinálja az Apple, annyira magához láncol, hogy ha megszokod egyszer, utána nagyon nehezen tudsz meglenni nélküle. Plusz sokan azt hiszik, hogy egy majd feleannyiban kerülő telefonnal ugyanazt az élményt fogja kapni.
-
top3
tag
Még 1 - hogy rakom vissza szinesre az ikonokat ?
-
top3
tag
Sziasztok .
Hétvége óta van egy 0 km-es 2a-m .
Segítséget kérek (Ip11-ről jöttem át) .
Eddig a kijelző csalódás (szöveg felbontás/minőség , méret -együtt lehet vele élni) , de a kérdéseim (főleg user probl.) :-hogyan lehet widgetet elhelyezni a főképernyőn (nem a zárolásin) - nem azt a verziót választottam telepítéskor
-hogyan lehet külsős app widgetjét kirakni (pl. Telekom IIOS alatt ment)
-google browser app alatt nem tudok visszalépni a főmenüne , ez balra/jobbra suhintással néha müködik , de fel lehet az appba kapcsolni egy vissza/előre gombot ? (3 gombos droid beállítás csak az appot lövi ki) , ill. nem tudok oldalt frissiteni
Köszönöm . -
D1L1ZS
őstag
Ha jól látom a Nothing Gliphify app most ingyenes: [link]
-
Csápájev
őstag
Hát srácok nagyon köszönöm a segítségeteket,megy vissza a telefon,nekem ez a kamera kevés.
Lesz eladó Spigen kijelzővédőm
OberMotzköszi szépen!
-
fidjevo
csendes tag
válasz
Csápájev #609 üzenetére
A beta 2 már teljesen stabil. Az 1-esnél csináltam gyári visszaállítást, mivel javasolták a Nothing fórumon, de akkor is voltam döcögések, vagyis inkább olyan volt mintha 60 hz-en ment volna 120 helyett. A 2-esnél már ez sincs. Az akksiidő is olyan mint android 14-en. Semmilyen buggol nem találkozni.
-
Csápájev
őstag
Használ valaki béta verziót? Érdekelne pár dolog!
Fidjevo köszi
-
Csápájev
őstag
Beruháztam én is egy Spigenre. A képen pirossal bekeretezett rész mit hagy szabadon?
Annak szemből nézve jobb felül kell lennie? -
liberacse
lelkes újonc
ma vettem egy uj pd toltot (nem samsung) es tokeletesen tolt. semmi problema. ugy latszik, tenyleg ezzel az uj fajta samsung toltovel van gond. volt nekem regebben egy masik, csak oda adtam havernak. az teljesen maskepp nezett ki, pedig az is 25w pd volt. ez valami uj fajta kinezetu es nem szereti. de megnyugodtam, hogy a telefon fasza. 3 toltovel is probaltam. csak a samsungnal szorakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest