Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Állitgattam a régiót, de semmi..
BullHurley... Tedd fel bármelyik Gcamot.
Sokkal realisztikusabban kezeli a színeket. -
BullHurley
lelkes újonc
nekem bejön eddig, bár még a kamera beállításaival szöszölök.
letisztult(nincs tele mindenféle előretelepített fos appal), jól fut minden rajta -
Bali27
addikt
Hja.. Tényleg más a száma.. Pedig 2.6-ot mutat nálam is.
Viszont nekem nem dobja fel a frissítést.
Ui: beirtam a számot.. Indiai firmware kapta meg...Uj funkciok nyers. Fordításban
Bemutatjuk a Hírriporter Widget. Hagyja, hogy napi híreit Tim, a Nothing pénzügyi igazgatója felolvassa Önnek. Kérjük, vegye figyelembe: ez a funkció még mindig béta állapotban van, és különféle generatív Al-modellekre támaszkodik, amelyek néha váratlanul viselkedhetnek.
Az akkumulátor és a lépésszámláló widgetek mostantól megjeleníthetők a zárolási képernyőn és az Always On Display képernyőn.
A Dátum widget mostantól támogatja az automatikus frissítéseket. Engedélyezve a Beállításokban.
Az előugró nézetbe való belépéshez csúsztassa lefelé a bejövő értesítéseket. Az információkhoz való egyszerű hozzáférés érdekében anélkül, hogy el kellene hagynia egy alkalmazást. Kapcsolja be a Beállítások > Rendszer > Előugró nézeten keresztül.
Hozzáadott támogatás a háttérképek előzményeinek törléséhez a Wallpaper Studio alkalmazásban.
Értesítések hozzáadva a Töltési asszisztenshez, hogy tájékozódjon a töltés állap
otáról.forgatókönyvekben.
A Bluetooth-kapcsolat jobb stabilitása.
Engedélyezett vibráció energiatakarékos módban.
Szeptemberi biztonsági javításra frissítve.
HibajavításokMegoldott egy problémát, amely miatt az automatikus elforgatás nem működik bizonyos klónozott alkalmazásoknál
Javítva egy probléma, ahol a Media Player Widget
nem sikerült zenét lejátszani, amikor vendégről főfelhasználóra vált.
A biztosított Bluetooth csempe a fülhallgató helyes információit tükrözi.
Fix képernyő villogás probléma, ha hosszú ideig nyomja meg a bekapcsológombot alacsony akkumulátorszint esetén.
Kijavítottuk az ablakanimációk okozta rendszerösszeomlási problémát.
Megoldott egy problémát, amely miatt az Atmosphere Wallpaper Effect helytelenül jelenik meg a zárolási képernyőn.
Továbbfejlesztett Launcher a jobb rendszerstabilitás érdekében -
TTomax
félisten
Fiúk, elköszönök.Nagyon jó telefon a 2a,de nem tudtam ellenállni egy S23+-nak....
-
juve600
nagyúr
kint a Nothing OS 2.6
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Canonfan #383 üzenetére
Saját tapasztalat hogy nem szabad full fényerőn használni folyamatosan. Nekem van egy 2 és fél éves amoled-es telóm, amin nagyon halványan van csak béégés (pedig a modell hajlamos rá, Samsung paneles) azokon a részeken ahol állandóan ugyanaz van mint például fent a térerő, akku, idő, stb. Valakinek ez a modell ami nekem van 1 év alatt kijelző cserés lett mert zavaróan beégett mert fullon használta, nekem 2 és fél év után csak nyomokban látok valamit (én mindig is félig 50% húztam a fényerőt) de azt is akkor amikor szürke képet kiteszek teljes képernyőre (evvel a legjobban jól látni hogy hol mennyire van beégve), normál használat közben egyáltalán nem látok semmit.
A lényeg hogy ne full fényerőn használd mert akkor hamar és láthatóan beéghet, 50% kíméli és a kijelzőt is látni rendesen.
-
miqlas
őstag
válasz
Canonfan #383 üzenetére
Szia!
Szeritem max. az AOD-n lehetne beégési probléma, de azt vettem észre, amíg használtam (az AOD), azt csinálja a telefon, hogy X idõnként pár pixellel arréb rakja a világító képpontokat, hogy elkerülje a beégést. Lehet, hogy ez szokványos trükk az összes OLED-es telefonnál - nekem is ez az elsõ!
A MIUI-t szerettem a 12-ig, utána olyan változtatásokat eszközölt a Xioami, amik nem jöttek be ... -
OberMotz
aktív tag
Ez igaz, de azért itt is van pár bosszantó apróság. Nálam a Gmail kliens néha teljesen lefagy (force stop kell neki, utána egy darabig megy normálisan), illetve viszonylag gyakran a képernyő feloldása után nem tudja eldönteni a telefon hogy portrait vagy landscape módban kéne-e lenni a készüléknek (jellemzően ilyenkor landscape/fekvő módban ragad és eltart neki egy darabig mire rájön hogy portrait/álló helyzetben van). Saját tapasztalatom szerint továbbá nem túl nagy barátja a Nothing OS a 3rd party launchereknek, a sajátját használva (jóval) gyorsabbnak és folyamatosabbnak tűnik a rendszer működése mint pl. Nova launcherrel.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na, a mai nap rendeltem meg a Nothing Phone 2a-t az Alzáról.
Gondoltam hogy várok a 2aPlusra, de úgy voltam vele hogy minimális a különbség csak nekem szóval nincs értelme várni rá.
Kíváncsi leszek a MIUI (Poco X3nfc) után milyen lesz ...Viszont nekem ez lesz az első amoledes telefonom, és több helyen olvastam ezt a beégés problémát. Tudom, lehet már lerágott csont csak szeretnék képbe lenni, mire kell odafigyelni hogy megússzam hogy fixen beégjenek dolgok, mik a praktikák, illetve létezik esetleg olyan app amivel lehet ezt kezelni?
Illetve azt szeretném megkérdezni, hogy ha jól tudom a Nothing más gyártótól szerzi be a kijelzőket mint a gyártók többsége, hogy erről van infótok esetleg, hogy ez jobb vagy rosszabb hír ebből a szempontból, mik a tapasztalataitok?Válaszotokat előre is köszönőm!
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Tudom már sok és le van ejtve.. Legalábbis a rengeteg válaszból erre gondolok😆
Voltam nyaralni.. Hatvan-Kőszeg-Ausztria hazafelé Szlovákia... A GPS tökéletesen tette a dolgát 4 napig álom volt.
Ma Gödöllőn melóba megint kezdte..
Lehetséges hogy bizonyos helyeken valamiért gyengébben muzsikál? Mert ezt leszámítva szeretem a telot...
Talán annyit még lehetne szoftveresen fejleszteni hogy ha az AOD-t be akarom kapcsolni akkor ne kelljen a beállításokba bemenni hanem mint a wifi stb a legördülő menube betenni. -
TTomax
félisten
válasz
Garzonrobot #376 üzenetére
Azt bánhatod, hibátlan készülék nincs... De nincs itt komoly gond a készülékkel...
-
Hát nekem kedvem szegte ahogy itt olvastam kinek milyen gondja van a készülékkel
Lett helyette más, kár volt megrendelni az üveg fóliát meg a tokokat -
Aldorfin
tag
köszönöm a sok segítséget!
a fejlesztói beállításokat kipróbáltam, sajnos nem vezetett eredményre.
érdekes, mert böngészni, messengerezni, bármit csinálni tökéletes volt, de ahogy elindult egy youtube, netflix, videa videó saját programból vagy böngészőből, vagy akár a telefon által készített videó, egyből jött a názhetetlen zöld hangyafoci.
valószínű hardveres lehet a probléma, ma ment vissza. szerencsére ez a váratlan malőr nem szegte kedvét a lányomnak, továbbra is ugyanilyen telefont szeretne, csak jót. -
Aldorfin
tag
[link]
Ez mi lehet?
Vadiúj. -
Bali27
addikt
Kis gps-es kutakodas után ezt találtam.. [link]
Ha jól veszem ki operációs rendszer hiba és sokaknak okoz ez gondot mint ahogy írják is. -
Bali27
addikt
Gyári visszaállítás az konkrétan mit csinál?
Csak a szoftvereket és beállításokat törli?
Mert ugye amikor romoltam cache/dalvik törlés volt, és ott is volt olyan hogy 2x kellett feltennem ugyanazt a romot (mindent úgy csináltam a 2.-nál mint az elsőnél) és az első még is xar lett a második telepítést meg hónapokig használtam hiba nélkül. -
Bali27
addikt
Sziasztok! Felhívtam az Alzát.. Be kell vinni a készüléket a Robert Károly 54-58-ba, egy hónapot ülhetnek rajta kivizsgálás címén, nuku cseretelefon.
YouTube, böngészőben YouTube, indavideo hangerő mindig felugrik teljesen... Hiába veszem le az oldalsó gombbal...
Ma reggel össze vissza ugrált kb 200 méteres sugarban a gps jel..
Poén hogy az 1 hónapot pont átléptem mert juli 24-én jött meg a telo.
Ui: letöröltem a böngésző és a YouTube cache memóriát és most nem csinálja...
Már csak a gpst kell helyre pofozni valahogy. -
Tomasz72
aktív tag
Egyértelműen nem a kamera fos, hanem a köré írt app suta.
Lövöldöztem pár képet az imént, nekem úgy tűnik, túl korán kezdi felnyomni az ISO-t.
Ha az ISO-t emeli, termeli a zajt. Erre megijed, elkezdi zajt csökkenteni, ami elmosással jár.
Majd ezt a katyvaszt megpróbálja élesíteni, az eredmény meg...Állványra raktam, pro módban, lehúzom az ISO-t, fel a záridőt, önkioldó és láss csodát...
Nem kéne ennyit turkálnom a telefonba, megint egy bug...
Ha pro módban tekergetem, eltűnik a mód választó.... -
Tomasz72
aktív tag
Szóval akkor, zsebből elő és tűz!
Semmi HDR hókuszpókusz, csak automata mód.Túl élesít a Nothing, ez báncsa a szemem.
De ettől függetlenül elfogatható.
Próbáltam úgy vagdosni, hogy nagyjából smakkoljon, így sikerült!Ja én balga, a felső csajomi, a zalsó a NP!
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm!
Nekem igazából autós kihangosítóban kellene jól szólnia, mert hosszabb úton szeretek telefonról bluetoothon hallgatni zenét. Bár nem autóhifi szintű cucc van a kocsiban csak nem szeretném ha rosszabbul szóljon mint a mostani.
Akkor kíváncsi vagyok, máshol is olvastam hogy Xiaomi után mennyivel jobb a Nothing rendszere -
TTomax
félisten
Engem amúgy elég sokszor figyelmeztet koszos kamerára,látszólag pedig oka nem nagyon van rá....
-
Tomasz72
aktív tag
Nem mókoltam én dzsikemmel, csajomi kamera szoft jó volt nekem..
Ámítógépen egymás mellé rakom a két képet, aztán ítélkezek...
De ez olyan szubjektív lesz, hogy nagyon!
Kimosom a csipát a szememből, felveszem az okolárét, és azt mondom, hogy tényleg jobb a Nothing.
Meglássuk... -
miqlas
őstag
Az egyik kollégámnak is MI9-e volt (MI9T). Szinte egyidõben vettük. Mindig arra verte a nyálát, hogy a sokkal olcsóbb RN7 mennyivel szebb fotókat lõ. Persze a RN7-re jobb Gcam-et lehetett felrakni, mint a MI9T-re ...
Lehet, hogy a MI9 jobban kezeli a Gcam-et, már ha a kolléga is azt használ, nem a gyári csajomi sz@rt!!! -
Tomasz72
aktív tag
válasz
Canonfan #348 üzenetére
Szia! Mi9 lite-ról váltottam kb 3 hete.
Szerettem azt is, igaz megállt droid 10-en, de nem láttam hátrányát.
Amire nekem szükségem volt, működött.
Egyre jobban szeretem a 2a-t is.
Telefonnal nem sokat fotózok, mert arra ott a Fuji MILC, de bizony zsebből előkapva, autómata módban, a 4 éves Xiaomi elpicsázza az újabb Nothingot.Redmi Buds 5-t használok fülesként, semmi probléma nincs a hanggal.
-
miqlas
őstag
válasz
Canonfan #348 üzenetére
... a kásás hang - szerintem - inkább a fogadó eszköz miatt fordulhat elõ ...
Én Redmi Note 7-rõl váltottam és soha többet nem lesz Xiaomi telefonom. A gyártó hajlamos az utolsó frissítéssel használhatatlanságig lassítani a telefont.
Mindkét gyártó az Apple telefonjait másolja, ez szinte már a védjegyük!
Persze az Apple meg az IOS18-ba sok mindent az Androidból „talált fel”!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nekem most egy Poco X3 nfc-m van ami már megérett a váltásra, de már jó ideje nem használtam mást a MIUIn kívül ezért most gondoltam kipróbálok mást ami letisztultabb, és nem kezd átmenni IOS klónba
Viszont teljesen gyári android irányba sem akarok elmenni ezért a Nothing 2a most az első számú jelöltem. (Illetve a másik jelöltem még a sima Xiaomi 13T, nem tudom ahhoz képest milyen ez a telefon.)
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy összességében mik a tapaszalataitok, például olvastam korábban itt a fórumon hogy valaki a bluetoothos zenelejátszással nem volt megelégedve hogy kásás volt a hang ti tapasztaltatok ilyet? Illetve megbízhatóságra, egyéb más téren milyen a telefon?
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszönök! -
TTomax
félisten
Na mindegy én töröltem mert szerintem egy bugtenger a program,és hát csak nem müködik normálisan hiszen nálad is eldobálja a gpst.Az hogy SD-n szépen ment az csak annyit jelent,hogy a kód arra optimalizálva van.Ha fontos a program akkor vegyél egy S23+ -t és problem solved. Máskülönben csak a mérgelődés marad, tudom milyen pár évet én is lehúztam az Amazonnál.
-
Bali27
addikt
Nekem meg ilyeneket nem csinál...
Az erdőt érve no gps jel meg... Messziről jött ember.. meg ugye nem írta hogy hol volt stb...
Gödöllőn olyan helyeken amikre nem is gondoltam volna hogy van ember aki oda költözik (fás, erdős) tökéletesen működött.
De mint írtam, az A23-al mindig rendben volt ez az app. -
miqlas
őstag
válasz
BullHurley #340 üzenetére
Nincs dedikált Nothing fájlkezelõ / jegyzetfüzet app. Azt kapod, amit az Android alapból tartalmaz ...
-
BullHurley
lelkes újonc
Üdv. mindenkinek!
Épp most konfigurálom a telót. Van a Nothingnak jegyzetfüzet meg fájlkezelő appja vagy csak a guglis vacak van hozzá? -
Bali27
addikt
Sziasztok! Pár napja írtam a gps problémáról, amit most be is linkelek... Futár lévén a Gurumaps jött be legjobban sok dolog miatt..A Samsungon ment is szépen itt meg a linken lévő dolog napi 1-2X előfordul.
Kb már a Petőfiben voltam.
-
miqlas
őstag
Szerintem nem is fogsz találni! A hiba NP(2a)-ban van. Az UW kamerát nem látják a harmadik féltõl származó kamera appok. Talán az lehet a gond, hogy a Camera2 API csak level 3-as és nem full ezen a telón?
Írtam ezzel kapcsolatban a Nothing Community-ra, de semmi reakció nem volt rá
-
TTomax
félisten
válasz
Garzonrobot #328 üzenetére
A legkomolyabb negatívum számomra a pormágnes hátlap.
Amúgy egy megváltás,hogy relatív gyorsan feltölt,és nem egy kazán mint a csúcs telefonok.Stabil, megbízható, a kamera kissé túlszaturál... -
Tomasz72
aktív tag
válasz
Amibe eddig belefutottam:
- néma a gyári képernyőrögzítő alkalmazás
- viber, messenger értesítés halkabb sokkal a gyáriaknálAz előd, 4 éves Mi9 litehoz képest parádés az akksi, pattog, pörög, érződik a 12G RAM...
Tök átlagos felhasználónak számítok, Hay Day a legkeményebb játék, amivel játszom. -
miqlas
őstag
válasz
Szintén Yettel (4G, 5G), tökéletes a hang! Ha valami negatívumot kellene említenem, akkor az az Android Autóval kapcsolatos lenne - amíg volt a telefonon offline zenelejátszó (Power Amp) csatlakozáskor vagy némítás feloldása után mindig elindította a zenelejátszást, bármit is csináltam. Persze ez lehet, hogy az Android 14 hibája!
-
-
TTomax
félisten
válasz
Garzonrobot #326 üzenetére
Yettel,hibátlan a hangminőség....nem igazán olvastam ilyen "gondokról" 4g-n...
-
-
miqlas
őstag
Ha valakit zavara videózásnál az EIS miatti bizonytalan fókusz, akkor ajánlom a BlackMagic camera appot.
Alapból a NP2a nem támogatott, de APKMirror alól simán telepíthetõ és, mivel csak OIS van benne, még 8x-os digi-zoomnál is csak minimális himbálózást produkál, nincs defocus miatti ugri-bugri, remegés! -
-
Bali27
addikt
Lehet a telómnál másnapos volt a minőség ellenőr, de van még egy probléma.. Ha beágyazott videót nézek, pl YouTube videót egy cikk oldalán, akkor csutkára felugrik a hangerő, leveszem, 1mp múlva újra felugrik.. És így tovább. Valakinek hasonló?
-
Bali27
addikt
Hát nálam sem szakad meg a navigálás, hanem elcsuszik 1-2 cm-t, vagy későn fordul.. Ma volt olyan hogy én mentem Gödöllőn az autóval ugye, az meg ott maradt 1 utcaval lejjebb... Aztán kiléptem es vissza.
Pedig már Gps lockert is használtam.. Az is villámgyorsan talál egy rakás muholdat, és egy darabig jó is, aztán a fent leírtak előjönnek..
Mi lehet a bibi? Gondolom emiatt nem cserélik ki. (Alzanal vettem) -
mb702
tag
Sziasztok!
Milyen hálózati töltőt használtok, ill. mennyi nálatok a töltési idő?
Nálam majd másfél óra, pedig több fajta töltővel is próbáltam
Pl: Samsung Travel Adapter EP-TA845, Ugreen CD224, Baseus CCGAN65ES.
Mind ismeri a PD, PPS töltési szabványokat és mindegyiknél a gyári usb kábel volt használatban.
Jó lenne ez a telefon, számomra ez az egy gyenge pontja van. -
Laurh
aktív tag
Este mikor töltöm a készüléket egy gyári Apple / Samsung 20w adapterrel akkor a kijelző pár percenként felvillan. Értesítés természetesen nem érkezik. Más is tapasztalt ilyet?
-
Tomasz72
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Ismerkedési fázisban vagyok.
Mi9 lite-ról jöttem, mesterségem címere, keresek képernyőzár widgetet.
Jól látom, hogy nem látom?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA