Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Supremechi

csendes tag

Sziasztok!

Légy szíves segítsen valaki.
    Van egy Lenovo G580-as laptopom. i5-3230, 8gb ddr3, geforce 635M 2gb vga.
    A gépet egy 27 colos monitorra kötve használom, csak és kizárólag full hd-ban. Mivel csak LOL-t, és Diablo 3-at játszok, így nincs gond, ezek gond nélkül futnak. Vagyis...
    Tavaly nyár környéké abbahagytam a Diablo 3-at, unalmas volt. Full HD-ban ment 30-60 fps-t.
    Kijött a kieg, megvettem, gyanútlanul logolok be, és 19 FPS-em van!!! WTF?? ( nem nem volt nagy grafikai boost a játékban )
    Próbáltam új drivert, még a winfost is legyalultam, és újból felraktam a win 7 sp1-et, de semmi sem változott.
    Szégyen szemre le kellett vennem 1600x900 (!!!!:S)-ra a felbontás, és itt érdekes dolgot tapasztaltam:
    Ha bekapcsolom a gépet, és rögtön indítom a játékot, akkor 42 körüli fps-t megy ( 1280x720-on 54 ) a városban, majd bemegyek ACT V-be, és nagyon finoman lassan egyesével el kezd csökkenni az FPS-, és olyan 30 perc után már 20-25 az átlag.
    Jól gondolom, hogy kezd túlmelegedni a GPU, leszabályozza a gép, és kisebb teljesítményen megy tovább ami fps vesztést eredményez? ( olyan 91-2 fokra melegszik fel játék közben. az normális? ) Vagy valami más lehet a gond? Hogy mehetett eddig full hd-ban gond nélkül, fél évvel később meg szaggat?
    Érdemes egy ilyenre beruházni, ha valóban a gpu melegszik túl?
    COOLERMASTER NotePal X-Slim2 20cm 7-15,6" R9-NBC-XS2K

Hozzáértők tanácsát várom, hogy visszanyerjem a régi gyorsaságát a gépnek!:)

Új hozzászólás Aktív témák