- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
szijartg
őstag
hali!
erről tud valaki valami bővebb infót?
Bővebben: link
láttam már tettek fel kérdést róla, de választ nem nagyon láttam!
vett már valaki ilyen gépet?
[Szerkesztve] -
BRAAJEN
tag
''phototporst = Photo Hall''
-
BRAAJEN
tag
részletre veheted, csak kamatmentesre nem, én a photoporst-nál tudtam meg, csak ez nemtudom mennyire jogos?
én nyomtatót vettem így, már mint részletre
pedig az a kamatmentes marhajó, 11 hónapra elosztva 240000ft
az havi 20000, csak így nincs sulinet
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
A következő nyomorom lenne...
Notebookot szeretnék venni a közeljövőben Sulinetre. Namost úgy tudom hogyha részletre veszem meg a cuccot akkor nem tudom Sulinetes okossággal venni. Viszont mi van akkor ha hitelkártyával fizetek a pénztárnál? A blokkon nincs rajta h hitel, így megvehetem Sulinetre is... Vagy nem?
A másik...
Szerintetek nov. 1.-től nőni fog a Sulinetben megvehető választék?
Kössz:
ludus
-
Imy
veterán
Hát igazán nem tudok semmit sem mondani a Siemensekről. Annyira nem lehet rossz...
De az ACERnek, vagy az ASUS-nak mégis nagyobb a neve a számítástecnikában. Az ASUSra még 2 év garit is kapsz...
Milyen Siemens-t néztél ki? Ird le mit tud mennyiért, s talán tudok(unk) mondani valamit! -
dalac5
tag
A Fujitsu-Siemens notebookok mennyire jók,illetve mennyire megbízhatók?
Hallotatok esetleg valamit erről: FSC NB Amilo L7300?
Vagy az Asus,esetleg Acer notik jobbak? -
Imy
veterán
-
Eddy5589
csendes tag
Üdv!
Én már tavaly vettem sulinetes notit. Csak azért írok, mivel már szét kellett
szedni apró javítás miatt.
A matrica amit rá ragasztanak nem sérült, mivel nem olyan helyen van, ahol
összeillesztés van.
Egyébként a matricát ott ragasztják rá a szemed előtt, tehát mondhatod azt,
hogy ide vagy oda ragassza. - de könnyen leszedhető, és máshová átragaszthatod.
Tehát ez alapján senki sem veszi észre - és szerintem senkit sem érdekek -
hogy szétszedted-e vagy sem.
Ha meg kell róla igazolás, vidd el egy hivatalos szervízbe, és kér belső tisztítást, amiről kapsz minimális összegről számlát, amit lehet lobogtatni, hogy nem te
szedted szét, hanem a szervíz.
Nekem FS Amilo van, de sajna nincs benne dvd író, meg csak 256 K memcsi van benne, én is gondolkodom már a bővítésen. Sajna ennek plusz költsége több, mintha eladnám és vennék egy újat - ennyire lementek az árak tavaly óra.
Én még Br. 300.000-ért vettem, 2.66-os Intel P4, most meg a Bact To Scool
250.000, ami Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB400 1600 MHz , ami nem
tudom jobb-e mint a 2.66 P4? -
loxy
csendes tag
Kösz az Infót! Ha tudsz valami pontosat, légyszíves oszd meg velünk is!
Amúgy tudtok valami jó módszert, hogy hogy kell belenyúlni egy matricás notebook - ba úgy hogy ne lehessen észre venni? (Pénzem nincs sok rá, de kell a memória a fejlesztéshez(eclipse)) Ha nem akarjátok publikusan jöhet privát is!
Köszi
loxy -
BRAAJEN
tag
nekem albacompba mondták hogy mindentovábbi nélkül belerakják a memóriát a laptopba, tehát nincs semmi gáz, de ez nem számít bele a gép árába, mert az kötött
az adó visszatérítés meg attól függ mikor adod be, ha február 15-kor beadod akkor 30 nap mulva megkapod, de ehhez magadnak kel megcsinálni (vagy akinek kell) az adóbevallást. ez a céges bevallásokra nem igaz -
Devil
tag
Bocs hogy belekontárkodok a témátokba... de ne ne felejtsétek el hogy elvileg lesz egy ÁFA csökkentés is januártól ami ezeknek a 200ropi körüli cuccok árát kb 10 el lejebb nyomja. Bár akkor már asszem csak egy év mulva kapjátok vissza a sulinetes lóvét.
Tehát ezt is vegyétek bele a mérlegelésbe. Én is ilyemin gondolkodom karácsony környékére. S most nézek utána én is a dolgoknak.
Szerintetek várható hogy új laptopokat hoznak sulinet akcióba? -
loxy
csendes tag
Hát elég fáradtan számoltam! Nagy szégyen tudom, de hát ez van, tévedni emberi dolog.
Még konkrétan nincs kinézve noti, még csak keresgélek, nézegetem, de az anyagiak fognak dönteni.
Egyébként a 60000 HUF - ot, amit a Sulinet visszaad, azt mikor adja vissza?(mert ugye most az adóbevallást kitolták)
loxy -
Imy
veterán
Szia!
Elvileg nem lehet megbontani, de ha ügyesen csinálod, s nem hagysz magad után nyomot, akkor nem veszi észre senki.Ha tönkremene kiveszed belöle a memoriát, s nem tudják, hogy volt benne.
Semilyen garanciális terméket nem lehet megbontani (elvileg, csak ne vegyék észre), mert ugrott a garancia!
Az árak ki tudja hogyan alakulnak, DE év vége felé meg szokott emelkedni, mert ilyenkor nagyobb a kereslet...
Amugy milyen Notit néztél ki? -
loxy
csendes tag
Sziasztok!
Végig nyálaztam a fórumot, de nem leltem rá a következőkre.
1.) Ha sulinetben veszek egy notebookot, akkor azt meg lehet bontani? Azaz ha veszek egy 256Mb RAM - os gépet, akkor veszek hozzá 512Mb RAM - ot és beleteszem(beletetetem) s a garancia meg a sulinetes feltétel nem vész el?(Ez azért elég fontos szerintem, mert ahogy néztem 10000 Huf - ért már lehet venni + 512MB Notebook RAM - ot 169900 + 10000 = 189900 - ért van 768MB RAM - mal notebook - od).
2.)Érdemes minnél előbb belevágni a dologba vagy inkább várni? Mi várható az árak terén a piacon?(Lehet, hogy a termék szűkítés inkább leviszi az árakat, mert a bevételre csak szükségük van)
Előre is kösz az építő jellegű válaszokat!
Off : Egyetértek az előzőekkel, hogy ha már nem tudunk valamit, nem értünk hozzá, akkor ne akarjunk érteni hozzá. Ne terjesszünk téves eszméket!
Linux - ot le lehet szedni anélkül, hogy vinyót cipelnél. Ajánlom a fdisk /mbr parancs használatát, ha az XP elrontja az MBR - t(Win98 vagy ME - s boot floppy vagy cd kell hozzá és parancssorban bootolni). -
gabriell9
csendes tag
Sziasztok!
Én is sulinetes notebookot szeretnék venni. Kinéztem egyet A Fujitsu Siemens M7440G-t 1600Mhz, 541 Ram, 80GB
SZerintetek? -
zsééééé
csendes tag
Messze vagyok Zegerszegtől.
Egyre sürgetőbb a dolog, de nem igazán tudok dönteni, bár már körvonalazódik a dolog. Lehetséges, hogy nov.-dec. elején még csökkennek az árak? (vagy bővül a választék?)
Más:
Az a hír járja, hogy jövőre csak komplett szgépeket lehet venni Sulinet-ben, így elvileg a notik is maradnak?
Infók? -
Imy
veterán
Szia!
Még nem vettem meg! De következő hónapban fizu után. Ha a PCLandból rendelem, akkor futárral hozatom.
Néztem egy zalaegerszegi boltot is (www.globalits.hu), ahol a 5017-es ugyanannyi mint a PCland oldalán, tehát a 5028-as is ugyanannyi lehet...Az árárt még nem sikerült kihuznom belölük(de dolgozom Rajta), mivel azt mondták hogy jelen esetben most nem tudják beszerezni, akadozik a nagykereskedőnél a beszerzés ebből a tipusból. De ha PClandos árért, vagy 1-2 ezer Ft-tal lessz drágább akkor itt veszem meg, mivel közelebb van, s jól meg tudom nézni.
Te merre lax? Nem tudsz lejöbnni Zegre, ha ilyet veszel? -
dat
senior tag
Sulinetben 169990Ft. -
zsééééé
csendes tag
Tehát, eddig a lista:
1.FUJITSU SIEMENS Amilo M7440G Back to School 249.999,-Ft
2.Toshiba Satellite M40X-161 239.990 FT
adatok feljebb
3.ASUS A3L-5028 212499 Ft
adatok feljebb
A FS m7440 egyértelműen a legjobb, de az ára is húzósabb. Vélemények? -
tildy
nagyúr
-
zsééééé
csendes tag
Olvastam, hogy te ezt nézted ki, nekem is a listámon van. Egyetlen dolog, ami kellene bele, a 15'4 kijelző.

A másik, hogy nekem valami 1 éves hitel sem jönne rosszul, mert jelenleg anyagilag eléggé rosszul állok. Most kérdeztem a psland-et, erre a notira van-e nekik.
Te már megvetted? Tapasztalatokat majd írd le?(Ja, és futárral hozattad?) -
Imy
veterán
Szia!
Nézd meg ezt (pcland.hu), ez olcsobb, 2 év garancia van Rá, az aksija is jobb, 8 cellás, s elvileg tovább bírja. Könnyebb a Notebook, ajándék USB-s optikai egér, hordtáska...Ja és az ára is jobb, és az ASUS se rossz, van olyan mint a toshiba...
Csak figyelmedbe ajánlom....s nem kell megvenned melléaz XP-t...
ASUS A3L-5028
• A notebook paraméterei :
• CPU : Cel. MPM 1.5GHz
• RAM : 512MB DDR
• HDD : 60GB
• LCD : TFT 15'' XGA
• FELBONTÁS : 1024x768
• CHIPSET : Intel® 852GM
• Video: megosztott VRAM
• CD, DVD, COMBO : DVD+/-RW
• FDD : Opcionális 1,44
• 4 az 1 -ben Kártyaolvasó (SM, MMC, SD, MS)
• INTEGRÁLT HANGKÁRTYA
• INTEGRÁLT 56K MODEM
• INTEGRÁLT ETHERNET 10/100
• WLAN
• 4 db USB2.0 PORT
• 1 db INFRA PORT
• 1 db IEEE 1394
• VGA out
• Párhuzamos port
• AKKU : Li-Ion 8 cellás (1 év garancia)
• Súly: 2,6kg
• +AJÁNDÉK optikai,USB egér, hordtáska
Bruttó ár :212499 Ft / db -
zsééééé
csendes tag
Ez a szerkentyű 239e Sulinet-ben. Elég korrektnek tűnik, bár nem ismerem a Toshiba-t. Valakinek van tapasztalata, ez vagy FS Amilo 1645?
Toshiba Satellite M40X-161
Műszaki adatok:
Processzor Intel Celeron M processzor 370 (1,5 GHz, 400 MHz alaplapi buszsebesség)
Memória 512 MB DDR RAM
Merevlemez 60 GB (4200 rpm)
DVD-ROM DVD Super Multi Drive ( ą R/RW, DVD RAM )
Képernyő 15,4'' Toshiba TruBrite WXGA TFT kijelző, 1200 x 800 felbontás
Grafikai meghajtó Mobile Intel 915GM Express chipset, max. 128 MB DDR RAM (UMA)
Billentyűzet 85 gombos, 2 Windows Key, 17 Hot Key
Hangrendszer Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TrueSurround belépített hangszórókkal
Csatlakozási bemenetek 6-in-1 Bridge Media Slot, külső mikrofon, külső monitor, sztereo fejhallgató, i.LINK, RJ-11, RJ-45, TV-out, 3 x USB 2.0
Bővíthetőség 1 x Card Type II, 2 memóriahely (1 konfigurálható)
Kommunikáció 10/100 Base-TX Ethernet LAN, V.90 modem (V.92 ready), WLAN
Hálózati csatlakozó 100-240 V AC adapter automatikus feszültségérzékelővel
Akkumulátor Kivehető lítium-ion akkumulátor, maximum 2,5 óra üzemidő
Méret 365 x 275 x 30/38 mm
Súly 3.1 kg
Szoftverek Windows XP Home Edition -
zsééééé
csendes tag
Mostanában szeretnék egy notit venni, sulinetben, 220.000 alatt, ha lehet.
Ami kellene: 3000 vagy a fölötti proci (vagy m 1.5 fölött), 512 mega, 128 vga, 60 giga winyó (esetleg 40), dvd író.
A Photohall-os FS Amilo 1645-ről lecsúsztam a lóvé miatt, így egy jó hitel sem lenne utolsó szempont.(12 hó)
Egy haver egy ilyet vett, nekem pl ez nagyon bejön.
Ötletek? -
csoki2
csendes tag
Itt egy link korrekt gyors es olcso a szallitas is. Bővebben: link
-
csoki2
csendes tag
Meg pq magic sem kell ha kell segitek csak kerdezz. Ezt meg nem tudom hol hallottad hogy vinyot kivenni. Nalam egyik latopon sincs win asztali gepeken sem de nem okozna gondot letakaritani a linuxot sem bar inkabb a wineket gyalulom nem hasznalom oket. De hogy valaszoljak is xp cd-rol bootolsz es siman torlod a particiokat majd letrehozza az xp maganak ami kell. Vagy letrehozod te magad. Ennyi.
-
Imy
veterán
Senki nem ismeri az ASUS-t amit emlitettem, vagy általánosságban az ASUS Notebookot?
-
matuu
tag
Én it és ennyért vettem, de nem hiszem, hogy még lenne ilyen áron...
Bővebben: link -
Imy
veterán
Valakinek van ASUS A3L 5010(193e), vagy ASUS A3L5017-ese(212e), vagy tapasztalata, ezek elég jók, s szerintem megérik az árukat...
-
matuu
tag
Dell Latitude 110 L Bővebben: link
-
matuu
tag
Na a notiról annyit tudok mondani, hogy nagyon egyben van. A design nem egy olyan dolog amit úgy emlegetnék, hogy egy nagy erőssége....
Az aksi rendes használat mellett kb. 3 órát bír.
Billentyűzet rendben van, csak meg kell szokni, mert már nagyon régen haszáltam notebook-ot.
Nagyon jól használható, nincsen vele semmi gáz sem. Rendesen lehet vele játszani is, már úgy értem, hogy pl. Warcraft 3-at. mert ugye a VGA mem-je dinamikus, de nálam pl,. 128Mbyte. ( Lehet, hogy azért, mert 512 Ram van. ) -
Törzsfőnök
tag
Ilyen VGA van benne:
RAM:
Azt hiszem 1280 MB-ig bővíthetsz maximum. Alapból egy 256 MB -os integrált memória van és 1 szabad slot. De matuu jobban tudja, mert ő már bővített memóriát benne. -
mzprox
aktív tag
Saját vga-s notit max 200 bruttóig tudna ajánlani valaki, thx
-
sleve
tag
flopyrol kell inditani egy mélyformázást és nem kell kivenni, s még pmagic se kell

-
Imy
veterán
Mert a LINUX-nak más a filerendszere, és azt át kell konvertálni FAT32-be, vagy NTF-re...
Amugy is Partico Magic nem megy fel LINUX-ra...
Nem lenne rossz az a Tescos árú, ha nem a tesco forgalmazná, ha bedöglik (vagyis ha véletlenül) akkor meg honapokat üllnek rajt, mint a haver házimoziján, szoval TESCO...
Nem tudod hogy ki forgalmazza, vagy máshol forgalmazzák?
[Szerkesztve] -
matuu
tag
Nem tudom, hogy mit adhatnak hozzá, de szerintem inkább XP, mint Linux, de nem biztos.
Ha Linux, akkor kb. 3 óra amíg egy XP-t felteszel a gépre, de persze, ha adnak hozzá XP-t az annyit is jelent, hogy még többet ér vagy 28e bruttóval...
Bár, most megnéztem, hogy a Dell-hez mi van írva amit vettem és oda le van karcolva, hogy adnak hozzá XP-t. -
matuu
tag
Nem rossz kis notesz, de a helyedben én gondolnék erre is :Bővebben: link
Ez Asus, ami egy kicsit jobban csneg az én fülemben, mint az Acer, de én nem számítok. Csak nincsen benne DVD író, de van hozzá sok más kütyü. -
Imy
veterán
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/acer/se_acer_trav_2312lmi
Erről mi a véleményetek? Ez mindenben megfelel... a 2000mAh-s aksi nem gyenge, az kb mennyi ideig birhatja? -
dat
senior tag
Megéri, mer' notit nem a Photo Hall-ban kell vásárolni

Szaküzletekben is létezik sulinet.
Nem követem figyelemmel a sulinet szabályzatát, de mi ez hogy a bolt mondhatja meg hogy mi sulinetes és mi nem? Ezt honnan szülted?
Mellesleg hogy a katalógusban és a honlapon mi van az két külön dolog. Arról nem is beszélve hogy olyat is láttam már leírva MM, Saturn,Photohall katalógusban, hogy ''Intel Pentium 4-M Centrino processzor''. Erről ennyit.
Cipőt a cipőboltból.... -
bali1977
csendes tag
Az a vicc a sulinetes laptopokban hogy megnyomják az árát.
Ajánlom figyelembe a Photohall aktuális akcióját.
Ahhoz szerezzetek egy szórólapot: Fujitsu S. Amilo A1645 laptop (szerintem egészen jó, mondjuk a grafkarinak nem néztem utána.) Ez a címlapon van. Lent alul ott a Sulinet cimke. 219 990FT
Aztán felmegyek a honlapra. Ott: Fujitsu S. Amilo A1645 laptop SZETT már 234 990 ft és nincs sulinet. Mellette ott egy gép. Hp NX 6125 , a leírás szerint szinte ugyanaz, talán egy kicsit gyengébb is. Annál ott a sulinet és 259 990 Ft
Na ennyit a sulinetről. Az egész ott lent elb***va, hogy a bolt megmondhatja mi sulinetes mi nem. Igy az ember pl itt kap 40k val drágábban sulinetre egy gépet utána vár fél évet (télleg fél év mert már május a visszaigénylés) és visszakapja a 60 k t. Tiszta haszon 20k fél év múlva. MEGÉRI??????? -
Imy
veterán
Nekem annyira a grafikai teljesítmény nem fontos, mer inkább Zenét akarok rajta hallgatni!
Tehát a jó hangkari, 512MB RAM, 40GB-os vonyo (mert USB-s Mobile Rackkal lehet tuningolni), DVD RW.... Ilyen gépet lehet valahol kapni?
200e alatt kellene a kedvezménnyel együtt...
Szerintetek ez milyen?
ASUS A3519LB, ez mindenben megfelel, csak nincs benn DVD-RW -
HERR Z
veterán
te az IBM-et nem szereted, én meg az intel extreme graphic2-t...trágya, szinte semmire se jó...na jó q2 engine-s játékok mennek rajta meg stratégiák de kb ennyi...a gma900-zal legalább el lehet vállalni egy gta3-mat mert fut pöpecül...x300-zal meg már akár értelmesebb játékok is elfutnak....jah és a topicnyitó nem írta hogy 180-200k legyen a kedvezmény levonása ELŐTT vagy UTÁN...ha után akkor a 6125 elég cool cucc
-
HERR Z
veterán
HP NX6110 1.4 cerka 512ddr, dvdrw 40gb GMA900 : 230 rugó -60 sulinet
HP NX6125 sempron 3100+ 512ddr dvdrw 60gb wifi Radeon X300: 245 rugó
Nem olcsók de most szerintem ezek érik meg ár/teljesítmény/minőség szinten -
Imy
veterán
válasz
szabicstibor
üzenetére
Ha egy évet kibir, akkor talán többet is....
Én most az Asust néztem ki az nem annyira rossz márka.... -
matuu
tag
Nem tudom, hogy még lehet e valamelyikben kapni, de ha igen akkor: Bővebben: link

Amúgy ezeket lehet még gazdágosan kapni, de hála Istennek a Tesconak semmi köze sincsen a garihoz, én is csak így mertem elhozni.
Még egy kis érdekesség: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Speed
addikt
Media Markt--------------->Toshiba 190k és sulinetes + nagyon jó

-
Imy
veterán
Hát gazdaságossat nem tudom, hogy veszek-e..

Az egyik ismerösöm is ott vett PC-t, könyörögnie kelett, hogy adják oda Neki.... -
aXXon
őstag
hat 180-200ezer korul manapsag mar eleg emberes notikat kapni meg sulinetben is, szerintem nyugodtan nezz szet a tescoba (vagy mas hiperbe)! a garancia miatt ne aggodj, ugyanis a sulinetes termekekre mas torvenyek vonatkoznak garancia szempontjabol nagyon is, mint a tobbire. a tescoban pl adnak egy telszamot, amit ha felhivsz asszem tan meg ingyen hazhoz is jonnek neked a rossz sulinetes cuccert!
-
Imy
veterán
Senki?
-
Imy
veterán
Notebookot szeretnék venni sulinetben, de nem tudom, hogy az uj III-as pályázatban milyet lehet kapni, nincs semmi normális árlista sehol se....
A Notebookok területén elég amatör vagyok, milyet érdemes venni?
Mi a minimum? Én ugy max 180-200e-et szánok Rá. De jo lenne benn DVD író, Wli-fi, s min 4 USB,LAN.... ezek az elvárásam, na jó, ha DVD író nincs benn az nem gáz.
Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Vírusirtó topic
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest