- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Nem tudom, alapból én is otthonra vettem notit, hogy majd csak az asztalon használom. Ehhez képest azért ciplelgetem, és nagyon nem cak az asztalon használom, és ez mással is megtörténhet. És ha mégis szüksége lenne mobilitásra, vagy arra, hogy az ölében használja, jó lehet a pm. Sőt, ha esetleg 1x eladja, akkor is jobban hangzik a pentium m, mint a celeron m.
(#2159) birkuci
Az inspironban jó az a 3 év gari szemben a hp 1 évével egy kb hasonlóan jó gépben....
[Szerkesztve] -
Csak röviden (ha az nx6310-es Celeronos változata volt az áldozat) :
- alappból Freedos OS jár hozzá (160 K-ért kétlem, hogy XP-s verzió lett volna),
- a drivereket neked kell telepíteni, amik leszedhetők a HP oldaláról (a HP topicban részletezve),
- WLAN tökéletesen működik,
- a beépített hangszórók szintén,
- Intel 940 GML lapkakészlet,
- szövegszerkesztésre tökéletes,
- a kábelek és csatlakozók elhelyezése még nem zavart, de ez hozzáállás kérdése,
- induláskor valóban pörög a venti, utána viszont halkan muxik,
- tény, hogy ''szereld magad'' változat, de ennyiért így is nagyon OK. -
matuu
tag
Na a notiról annyit tudok mondani, hogy nagyon egyben van. A design nem egy olyan dolog amit úgy emlegetnék, hogy egy nagy erőssége....
Az aksi rendes használat mellett kb. 3 órát bír.
Billentyűzet rendben van, csak meg kell szokni, mert már nagyon régen haszáltam notebook-ot.
Nagyon jól használható, nincsen vele semmi gáz sem. Rendesen lehet vele játszani is, már úgy értem, hogy pl. Warcraft 3-at. mert ugye a VGA mem-je dinamikus, de nálam pl,. 128Mbyte. ( Lehet, hogy azért, mert 512 Ram van. )
Aktív témák
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest