- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Aktív témák
-
hpszi
tag
Koránt sem olyan rózsás a helyzet, mint képzeltem a notebook.hu weblapja alapján.
Csak néhány gép van Sulinetre is azok közül amik a weben Sulinet alá vannak linkelve.
De azért mégiscsak van egy Dell 3 év garival, meg még egy-két aranyosság. Úgy láttam, hogy az eladó sem volt pontosan tisztában, hogy melyik is van Sulinetre és melyik nincs, így együtt böngésztük az OEM számot (amiből állítólag kiderül).
Javukra legyen mondva, hogy 2h előtt néhány perccel estem be szombaton (amikor 2h-ig vannak nyitva) és már pakoltak el, de minden gépet bekapcsoltak nekem, készségesen segítettek - mintha tényleg el akarnának adni valamit. Ezt Magyarországon még nem nagyon tapasztaltam.
Sajnos az Usanotebook már tényleg zárva volt mire odaértem. -
Shadowfax
addikt
Valóban elírták - végigböngészgettem az IBM oldalát, de csak az új Z sorozatban lesz 15'4'' TFT. (egészen pontosan a Z60m típus).
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mint hozzám