- Apple MacBook
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
borely
tag
SZVSZ ULV-s procihoz őrültség 9600-s vidvezérlőt tenni! Az ULV-s procikkal szerelt gépek lényege a maximális hordozhatóság melletti hosszú akkus müködési idő. Na ezt az utóbbit semmísítené meg egy ilyen grafikus vezérlő.
Egyébként szerintem mindenképpen megéri Baniast venni, mivel ezzel akár 4-5 órát is elmegy a noti akkuról. A teljesítményéről pontos összehasonlító tesztet mondani nem tudok, de neten általános vélemény szerint egy 1,6-s banias hozza a 2,4-s mobil P4 szintjét. Ismét csak SZVSZ, ezen a MHz szinten túlmenni egy notebook esetén minek, amikor a merevlemez csak 4xxx-n pörög? (szűk keresztmetszet?) -
tonio
csendes tag
Melyik notebookban van Pentium-M ULV (ULtra-Low Voltage) proci es Mobil Radeon 9600 egyutt?
Az valahogy egyik notebook leirasaban sem lattam, hogy a proci ULV-s vagy sem. -
X-COM
nagyúr
a centrino (Pentium-M) más architektúra, mint a P4M
centrino kevesebbet zabál, és az 1,6Ghz-es szerintem olyan nagyon nem lehet elmaradva a 2,4es P4M-től -
tonio
csendes tag
Nem vagyok tulsagosan kepben a mobil procik vilagaban. Tudja vki mi a kulonbseg a Centrino vedjegy alatt forgalamazott Pentium M (Banias?) es a korabbi Mobile Intel Pentium 4-M processor kozott? Csak az L2 cache lett nagyobb? Vagy a teljes processzor atterveztek? Mas a gyartastechnologia? Vannak vhol teljesitmeny osszehasonlitasok? Mert ugye Centrino max 1,6 GHz mig a Mobile Pentium 4-M van 2,4GHz-en is. Es milyen kulonbsegek vannak fogyasztasban?
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netflix
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest