- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
-
cherockee
aktív tag
válasz
Caesarion
üzenetére
1. amugy a gyártó oldalán leirják hogy milyen slotok vannak benne. ott megtudod hogy mit lehet belepaszírozni. ''...beépített 64MB vga ram...'' - ez aanyos, csak kicsit bután hangzik...
2. ram: tényleg ott szokott lenni alatta a másik slot is. ilyenről sose hallottam hogy integrált ram laptopban. bonto-szerviz ahol vennéd a ramot tuti be is szereli. az a tuti.
3. találsz a mod linkek közt egy olyan ibm átalakitást, ahhol a srác csinált ilyent. nézz utána. rég olvastam de nem tünt nehéznek. hogy beépithető, gyári kiszerelésben van e ilyen?
slot in ügyben látom nem csak én gondolom ugy hogy LE A TÁLCÁSOKKAL!
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Caesarion
üzenetére
1. Létezik, ez tény, de csak PCI-E-es kártyákhoz. Ott is kavarás van, van MXM(nvidia) és van AXIOM(ati). Ráadásul ati használja az MXM-et is... Neked meg egy Mobility 9700 van.
Az pedig AGP-s, szal nem tudod cserélni. A Prince3D-hez meg bőven elég, de ki az,aki
azzal akar játszani??? Szerintem te a Sot-ra, meg a TT-re gondoltál
2. A második memó-slotot keresd az első ram alatt. Általában úgy szokták..
A 3. -ra sajna nem tudok válaszolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest