Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Tudom, hogy itt inkább alkatrész cseréről van szó (proci, ram, hdd), de hátha tudtok tanácsot adni.
Van egy Dell E5470 gépem és a jobb oldali zsanér egy kicsit lötyög.
A lapos teljesen hibátlanul működik. Képernyője is megfelelően szuperál.
Szerintetek javítható a zsanér lógás, esetleg cseréje?
Ha igen, mennyire lehet macerás?Nem konkrétan ehheza típusról, de más Dell laposoknál olvastam, hogy kicsit körülményes ez a fajta alkatrész beszerzése.
Nem feltétlen akarom én megjavítani, csak tanácsot szeretnék kérni, információt, hogy másnak volt-e már ilyen jellegű szervízigénye és mik a tapasztalatai.
Segítséget előre is köszönöm!
-
Tanisz
senior tag
válasz
Thunderzolee #6150 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
T9300 core2duo van benne, pontosabban ez : Core 2 Duo T9300 2,5Ghz 6MB L2 cache 800Mhz FSB 45nm, szerintem ezt nem igazán kell cserélni, ha jól gondolom
Valamint nVidia Quadro kártyával felvértezett készülék. -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Egy DELL D830-as laptop került a birtokomban.
Jelenleg 2x512es 667es DDR2-es memória modulok vannak benne.
Gondoltam, hogy bővíteném 2x1 GB-ra vagy 2x2 GB-ra.
Milyen RAMokat ajánlanátok bele?
800 MHzest érdemes lenne bele venni, vagy felesleges?Hardveraprón láttam Micron memóriákat, viszont nem ismerem a márkát, érdemes ilyenre beruházni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged