- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr.Adonisz #13956 üzenetére
Rájöttem, mert a lapitopi Lenovo.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr.Adonisz #13954 üzenetére
Köszönöm.
Tartok tőle, hogy nehezebb dolgom lesz. Ahogy a videókban láttam, el kell távolítanom a billentyűzetet, ahhoz meg három szalagkábel csatlakozik. A széthúzásuk nem gond, de vissza is kell dugni, attól vagyok betojva.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr.Adonisz #13952 üzenetére
Köszönöm a választ.
Sok videót megnéztem a Youtube-on, ezt is. Azt viszont egyikben sem mondják, hogy hányas torx-ot használnak. Szerdán hozza a lányom a lapitopit. Ha nem tudom kivarázsolni a csavarokat órás csavarhúzóval, legfeljebb veszek egy torx csavarhúzó készletet.
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire E15 ES-511 laptop, az én feladatom, hogy kicseréljem benne az SSD-t. Még soha nem szereltem laptopot, de ugye a lányomért mindent, így eldöntött tény, hogy én csinálom. Még nincs nálam, órás csavarhúzókészletem van, de gondolom, az nem jó.
Mivel tudom kitekerni a hátlapot rögzítő csavarokat? Torx csavarhúzó kell hozzá? Ha igen, hányas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest