Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Ma már meg is lettek az alkatrészek. Egy Athlon X2 van benne egyébként. +2gb 1333-as ram ment bele és az Adata 120-as SSD. Továbbá a 32-bit Win10-et, 64-es Win7-re cseréltem. A különbség drasztikus lett. Cca 50mp bekapcsoló gomb megnyomásától, mire a Chrome-ba a hírfolyamig eljutok. Eddig ez ~15 perc volt és utána is csak szaggatva. Pedig az is egy teljesen friss Win10 volt amit az eladó rakott rá. A lapos azért ez a modell lett, mert volt egy ilyenje apósnak, de az combosabb hardverrel. Sajnos kirabolták a házat és elvitték. Ő pedig mindenképpen egy hasonlót szeretett volna. Lényeg hogy most napi használatra alkalmas lett. Köszönöm a segítséget

-
Rivaul
addikt
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nagyon nagy dolgok nem. Após vette de win10-el 2gb ram-al teljesen használhatatlan. Tettem bele még kettőt, azzal már lényegesen jobb. Csak neten híreket olvas vagy vicces videókat néz. Tehát az alap kellene hogy gyorsan betöltsön és ne kelljen 5 perceket várni 1-1 ablak megnyitására. A 4gb ram mellé néztem egy adata ssd-t 120gb bőven elég neki. Meg lehet egy win7-et mellé.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5552 laptopba jelenleg wd2500bevt-22a23to hdd van. Ennek a helyére be tudnék tenni egy sata3 ssd-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest