Új hozzászólás Aktív témák
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Kaptam egy szép állapotban lévő Compaq evo n410c-t. Kérdés az ha rá költök kicsit lehet-e belőle egy használható filmezős netezős laptop, úgy értem plusz RAM-al vagy esetleg ssd-vel ha bele megy. Win 8 képes lehet e ?
-
BorsóKorsodi
tag
válasz
Thunderzolee #13869 üzenetére
Csak abból gondoltam hogy sata 2 hogy a benne lévő merevlemez az sata2-s.
Ezt a csere dolgot nem értem. Nekem nem fontos meg tartani a merevlemezt, miért kell be rakni optika helyére ? -
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
ssd szeretnék be rakni alábbi laptopba:
DEll inspiron 15 3000 series : 33308/sdppi/2014 3878Először merevlemezhelyére gondoltam be tenni de ha jól vizsgálódok mintha ott sata 2 foglalat lenne de ebben se vagyok biztos. Az meghajtóra sincs szükségem , szóval oda is mehetne ha ott van sata 3 , de ezt nem tudom kideríteni. Valaki megtudná mondani h végül is mit kéne csináljak
?
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok.
Van egy iszonyat lelassult laptopom. Honnan tom eldönteni h a processzor ram vagy hdd a hibás ?
Van erre valami erőforrás tester ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Akciókamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest