Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ahogy Pyttawrx írta, legjobb,ha pont ugyan ilyen Hynix ramot veszel, ami még számít az a CL érték, - itt,ha igaz 17- akkor biztos, hogy jól fog működni dual channelben, ami valamennyi sebességnövekedést jelent. Ha kezeli a slot a nagyobbat lehet 8GB, és akkor ezt eladod, de ha találsz ilyen ramot szerintem kár bonyolítani.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
[link] Itt elég korrekten leírják, de az első lépés sztem tisztázni, van-e plusz slot az alaplapon, vagy ami van, kezeli-e a nagyobbat.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Például CPU-Z -vel. Nem kell telepíteni. Annál, hogy DDR4 több info kell majd a bővítéshez, ebből az időzítéstől kezdve sok minden adat kinyerhető.
-
donbig
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, ez már tényleg kínlódás....Köszönöm a segítséget!
-
donbig
tag
Thunderzolee és ricsi99 - köszönöm a segítséget, egy-két évig így el tudom húzni a cserét, ez most nem egy szerencsés időszak vásárlásra. A dvd-t sikerült megnéznem, elvileg 9mm.
-
donbig
tag
Üdv! Acer E51-381S -t fejleszteném vásárlás helyett. Főleg internet, zenehallgatás, ritkán filmnézésre, szövegszerkesztésre használom. Plusz 4 GB ram (jelenleg 4GB) és ssd menne a hdd helyére, a hdd pedig az optikai meghajtó helyére. Mennyire szűk keresztmetszet itt az i35005U proci ? Illetve , hogyan tudom megnézni CD ROM fizikai méreteit - külső, USB házat vennék hozzá. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx