- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Home server / házi szerver építése
- UHD filmek lejátszása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15457 üzenetére
Ahogy Pyttawrx írta, legjobb,ha pont ugyan ilyen Hynix ramot veszel, ami még számít az a CL érték, - itt,ha igaz 17- akkor biztos, hogy jól fog működni dual channelben, ami valamennyi sebességnövekedést jelent. Ha kezeli a slot a nagyobbat lehet 8GB, és akkor ezt eladod, de ha találsz ilyen ramot szerintem kár bonyolítani.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15446 üzenetére
[link] Itt elég korrekten leírják, de az első lépés sztem tisztázni, van-e plusz slot az alaplapon, vagy ami van, kezeli-e a nagyobbat.
-
donbig
tag
válasz
Rigormortiis #15443 üzenetére
Például CPU-Z -vel. Nem kell telepíteni. Annál, hogy DDR4 több info kell majd a bővítéshez, ebből az időzítéstől kezdve sok minden adat kinyerhető.
-
donbig
tag
válasz
Thunderzolee #15188 üzenetére
Igen, ez már tényleg kínlódás....Köszönöm a segítséget!
-
donbig
tag
Thunderzolee és ricsi99 - köszönöm a segítséget, egy-két évig így el tudom húzni a cserét, ez most nem egy szerencsés időszak vásárlásra. A dvd-t sikerült megnéznem, elvileg 9mm.
-
donbig
tag
Üdv! Acer E51-381S -t fejleszteném vásárlás helyett. Főleg internet, zenehallgatás, ritkán filmnézésre, szövegszerkesztésre használom. Plusz 4 GB ram (jelenleg 4GB) és ssd menne a hdd helyére, a hdd pedig az optikai meghajtó helyére. Mennyire szűk keresztmetszet itt az i35005U proci ? Illetve , hogyan tudom megnézni CD ROM fizikai méreteit - külső, USB házat vennék hozzá. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Parfüm topik
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Gmail
- Eredeti játékok OFF topik
- Hollow Knight: Silksong - Szeptember 4!
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest