Új hozzászólás Aktív témák
-
F4Zi
tag
Köszi a választ, mivel egy kínai 4Gb (Hynix márka..) van benne, ezért gondolkoztam, hogy "bővítés" helyett inkább kicserélem egy jobb kit-re. Akkor megérné nagyobb órajeleset venni például, csak nem találtam arra vonatkozó infót sehol, hogy bír-e egy picivel többet a lapom.
-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Van egy Acer E5-774G-52KB notim, és szeretném bővíteni a memóriát. Hol lehet utánanézni, hogy milyen alaplap van a gépben, és hogy amit vennék hozzá memóriát azzal kompatibilis-e?
(Anélkül hogy nagyon szét kellene szedni)Ami most van benne memória, az elég gagyi kínai, hogyha lehet, ugyanilyet nem vennék bele, meg szerintem nem is találnék könnyen. PC-nél voltak erre megoldások, de így laptopnál nem találok arra vonatkozó információt például, hogy mekkora órajű memóriát bír az alaplap, meg hogy kompatibilis-e gyáltalán vele.
Tudtok esetleg erre valamit, vagy vegyem meg és imádkozzak?
Válaszokat előre köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad W520 - W530 laptop töltő 170W 20V
- Fül nélküli új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest