- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4Zi
tag
Köszi a választ, mivel egy kínai 4Gb (Hynix márka..) van benne, ezért gondolkoztam, hogy "bővítés" helyett inkább kicserélem egy jobb kit-re. Akkor megérné nagyobb órajeleset venni például, csak nem találtam arra vonatkozó infót sehol, hogy bír-e egy picivel többet a lapom.
-
F4Zi
tag
Sziasztok!
Van egy Acer E5-774G-52KB notim, és szeretném bővíteni a memóriát. Hol lehet utánanézni, hogy milyen alaplap van a gépben, és hogy amit vennék hozzá memóriát azzal kompatibilis-e?
(Anélkül hogy nagyon szét kellene szedni)Ami most van benne memória, az elég gagyi kínai, hogyha lehet, ugyanilyet nem vennék bele, meg szerintem nem is találnék könnyen. PC-nél voltak erre megoldások, de így laptopnál nem találok arra vonatkozó információt például, hogy mekkora órajű memóriát bír az alaplap, meg hogy kompatibilis-e gyáltalán vele.
Tudtok esetleg erre valamit, vagy vegyem meg és imádkozzak?
Válaszokat előre köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest