Új hozzászólás Aktív témák
-
imitto
csendes tag
válasz
Zsolti1987 #4608 üzenetére
Én is így látom, a gyanús az volt hogy 2 modul volt egymás után gyári hibás. Mikor a bolttal beszéltem kérdeztem melyiket ajánlják, Kingston vagy A-Data, az értékesítő azt mondta egyértelműen az A-Data (egy árban is voltak) - Kingston cuccal meg már vásároltam be szarul (2 egymás utáni Pendrive, cserélni se akarták, az még érdekes volt...) így döntöttem ezek mellett. Lehet kár volt...
-
imitto
csendes tag
Sziasztok!
Notebook RAM bővítéskor futottam bele a következőbe: Eddig 4 GB RAM volt a gépben, mivel kell a sebesség meg a memória, memóriát is bővítettem (volna). Kivettem a 2 db. 2 GB DDR3 1066MHz lapkát és 2 db. 4 GB-os A-DATA DDR3 1066MHz memóriát tettem bele - természetesen egyformák, egyszerre lettek rendelve. Indításkor csak 4 GB-ot látott a gép. Kivettem az egyiket, a gép indult, bármelyik foglalatba tettem ezt be. A másikat bármelyik foglalatba tettem a gép nem indult. Visszavittem 72 órán belül, cserélték, a berendelt cseredarabbal ugyanezt játszotta el. Most ott állunk hogy jövő hétre több darabot rendelnek be és belepróbálgatjuk...elég hihetetlen hogy ugyanattól a gyártótól kettő egymás utáni is gyári hibás lenne, de a fenti leírás alapján nem lehet a noti a hibás. A gyártó weblapján a notihoz írják hogy 8GB-ig bővíthető, BIOS frissítve. Tapasztaltatok már ilyet? Benéztem valamit?
Típus: ACER Aspire 8940g
Konfig: Intel i7, jelenleg 4GB A-Data 1066MHz RAM, 128GB A-Data S599 SSD, NVIDIA GeForce GT 240M 1GB GDDR
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest