- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee #5976 üzenetére
De ebbe a laptopba bele lehet rakni minden olyan lapot, ami DDR2-es, és SATA-s, vagy csak ugyan olyanra lehet cserélni?
-
gyulank
addikt
válasz
Thunderzolee #5972 üzenetére
Mivel ezen az alaplap, és a billentyűzet rossz, két lehetőség van összerakni egy gépet.
1. Ebbe teszek billentyűzetet, és alaplapot.
2. Másik laptopba teszem azt, ami ebbe jó.
Gondolom, minél kevesebb cucc van benne, annál olcsóbb, emiatt jutott eszembe, hogy a legolcsóbb egy olyan laptop lenne, ami kijelzőhibás, de bele rakhatom, ennek a kijelzőjét, nincs benne Memória, HDD, DVD, de belerakhatom azokat, amik ebben vannak. Lehet, hogy a processzor is jó benne, ha jobb, azt is ki lehetne cserélni.Vagy olyan lapot, és billentyűzetet, amit ebbe cserélhetek ki. Nem tudom, melyik lenne olcsóbb.
Addig nem lesz nálam, amíg nem tudok vele mit kezdeni. Egyenlőre viszont csak alaplaphibás olcsó DDR2-es laptopokat találtam. Kereső nélkül nehéz... Minden egyes találatról keresni valamit, hogy egyáltalán az milyen. Azért írtam ide, hogy hátha itt vannak akik fejből tudják mit keressek hozzá. -
gyulank
addikt
Sziasztok!
Lesz egy X80L laptopom, billentyűzet nélkül, és kettétört az alaplapja.
Szeretnék összeállítani egy működő laptopot minél olcsóbban, de nem tudom, milyen használt laptopokba illenek ennek a cuccai. Működő laptop 15e körül is csak SD RAM-osat találtam. Talán kijelző nélkül kéne keresnem, és azt is átraknám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest