- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
hp 550 gépről van szó. Közben egy angol fórumon írták hogy a hdd native módot kapcsoljam ki. most próbálom így, aztán ha nem megy akkor ellenőrzöm a memókat.
szerk.:
így se jó, megint kifagyott. leellenőrzöm a memókat -
aszti93
aktív tag
válasz
xcbiker #9163 üzenetére
A hdd 100/100-as a sentinel szerint, az ahci pedig integrálva van.
Ezen a gépen eredendően Vista volt mikor meg lett véve. Ez nem lehet befolyásoló tényező? Ja és odáig nem jut el az XP telepítő hogy megmutassa a meghajtókat, még előtte kifagy. Esetleg vírus nem okozhatja a hibát? -
aszti93
aktív tag
Sziasztok!!
A laptopomban van egy gma x3100 vga ami elvileg 384 mb-t tud max. A gépben 2gb ram van és celeron 550-es proci, és egy win7 prof 32bit. Az lenne az egésszel a gondom hogy amikor a neten akarok filmet nézni, a film laggol, akadozik, és nem az internet miatt mert a film betöltése mindíg előrébb van, és máshol is ezt csinálta.
Ellenben amíg vista volt rajta addig ment minden tökéletesen.Ja és valamiért az XP-t sem tudom felrakni. Mindíg kék halál lesz a vége, de még az adatok ellenörzésénél.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megérdezni hogy a HP 550-es laptopba milyen procik mennek bele? GLE960-as chipset van benne. leginkább az olcsóbb 2magos procikra lennék kíváncsi, melyek 667mhz -s ill. 800mhz-s Fsb-vel bírnak, pl.: t2300 v. t7xxx
szerk.:
És azt még nem tudjátok véletlen hogy a vga méretét manuálisan lehet állítani? Mert a BIOS-ban at írja hogy a gépben lévő memó 2039Mb és ebből én arra következtetek, hogy kb. 9Mb-n van most a vga a 384Mb helyett. Am. egy GMA X3100 van benne. -
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8762 üzenetére
a bios egy rakás semmi. nagyából a dátumot és a boot-olást tudod beállítani. se a vga méretét nem tudom állítan, se a ventillátorét. de még azt se mutatja hogy mekkora fordulaton megy a venti és mekkora a cpu hőmérséklete.
-
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8756 üzenetére
igen. a szétszedés előtt is ilyen volt. akkor nem érdemes rááldozni egy másik ventire? am. most éppen 3200on forog.
ja és még egy dolog. az everest ugye kiírja hogy cpu 47fok, cpu 1. mag 26fok, 2.mag 25 fok. ez mit jelent?
-
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8749 üzenetére
Nemrég let ttakarítva. A gyári hűtőpasztát letisztítottam de csak szilikonos hűtőpaszta volt itthon. Viszont 2900as fordulat alá nem megy, mikor csak úgy van magában a gép, akkor sem.
Még a fentiekben taglalt RM csodamasinánról van szó
-
aszti93
aktív tag
van egy régi nokia telóm és az tud ilyet. Nokia 5140
Sok az 55dB?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Egy T2500-ast a hűtő 45fokon tart 2900as fordulaton és így van 55dB hangja. És kb. 6cm a venti átmérője.
Ezek mennyire jó értékek? -
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8706 üzenetére
Ez is Asus gyártmány és ütés álló is. Ráadásul szétkapni is igen nehéz, a hűtőt már nem tudtam kiszedni. sőt az egésznek az alját sem. Sajna a hűtő egy kicsit hangos, ezért akartam volna szétkapni. Nem tudjátok véletlen hogy ki boncolgatta ezt az RM notis témát? És ebben a topicban volt? Hátha tudnak némi hasznos tanáccsal szolgálni. Mert van még egy pár rejtély számomra. ilyen pl. a bios is.
Az everest szerint egy Asus A3FRM alaplap van benne. Elképzelhető hogy annak a biosa jó erre? Csak azért kérdem mert az RM honlapjára regisztrálni kéne ahoz hogy bármit is le tudjak tölteni tőlük, viszont csak angol lakcímen tudok regisztrálni
-
aszti93
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8701 üzenetére
2x1gb ddr2 667mhz-s ram van benne és egy 40gb-s ide vinyó van benne. 5400-as fordulatú. a puffer mérete 8mb, és a csatoló Ultra-ATA/100. bár ebbűl kéne egy nagyobb mert kicsi.
A vinyóból ezek a paraméterek jók? És a 3gb ram segítene még valamit?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne akérdésem, hogy az intel 945GM chipset kezel 64bites procit (pl.: T5750)? és egy 64 bites proci mennyiben jobb egy 32bitesnél? jelenleg egy T2500as van a gépemben, csak nem tudom hogy ki lehet e cserélni a procit erősebbre és hogy megéri e 32bitről 64re váltani.
A válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell WD19S / 180W adapter
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest