- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Adott egy acer aspire 1410-es tip. notebook, ami kb. 4-5 éves. Az op rendszer telepítése során egyszer beadott egy kék halállt, majd utána többször magától kikapcsolt, nagy nehezen sikerült feltelepíteni. Ezután ugyan úgy bekapcsolás után pár perc és kiakpcsolt. Ezután szétszedtem a processornál a bukolatot, majd az a sok! port kitakarítottam belőle. Ezutám már nem kapcsolt ki rögtön. Kb. 10 perc utám megint elkezdett kikapcsolgatni a fent laírt módon. Ezután levettem a burkolatát a processornak, alá raktam egy ventillátort és láss csodát, aprobbléma megoldódott. Kérdésem ezek után a következő lenne, ennek egy hőcsöves 1 db. ventillátoros hűtése van, a venti működik. lehet ezekhez kapni valamilyen új hűtést, vagy pasztázzam újra a régit??????Még annyi hogy a proci hőmérsékletét nem tudta megjeleníteni a speedfan, sensor hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx