- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Adott egy acer aspire 1410-es tip. notebook, ami kb. 4-5 éves. Az op rendszer telepítése során egyszer beadott egy kék halállt, majd utána többször magától kikapcsolt, nagy nehezen sikerült feltelepíteni. Ezután ugyan úgy bekapcsolás után pár perc és kiakpcsolt. Ezután szétszedtem a processornál a bukolatot, majd az a sok! port kitakarítottam belőle. Ezutám már nem kapcsolt ki rögtön. Kb. 10 perc utám megint elkezdett kikapcsolgatni a fent laírt módon. Ezután levettem a burkolatát a processornak, alá raktam egy ventillátort és láss csodát, aprobbléma megoldódott. Kérdésem ezek után a következő lenne, ennek egy hőcsöves 1 db. ventillátoros hűtése van, a venti működik. lehet ezekhez kapni valamilyen új hűtést, vagy pasztázzam újra a régit??????Még annyi hogy a proci hőmérsékletét nem tudta megjeleníteni a speedfan, sensor hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest