- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Nagyon kösz - felbátorítottál...
(Most már csak azon "cidrizek", hogy jó legyen az alkatrész, amit az EBay-ról küldenek - tudniillik mint - utólag - kiderült, én nem "komplett NVidia Geforce GO7600 kártyát" rendeltem, hanem "chipet / chipkészletet" - félművelt voltam....
Voltak ugyanis fotóim az előző kártyacseréről, amit egy szaki végzett, és arról azt hittem, hogy a "chip" / lapkakészlet (?) = a komplett kártya....
- de ez csak az, ami "a közepén van..."
(A korábbi fotó alapján az ezen látható felirat pontról-pontra megegyezik a kicserélttel - ezért "mertem" megrendelni)
Azért bízom benne, hogy ez ment tönkre / rendetlenkedik...
)
-
jasonka
aktív tag
Üdv!
Szegényembert az ág is húzza...
Nem elég, hogy a PC-m haldoklik, - így 3 hete notebook-ról keresek alkatrészeket a felújításához - most a notebook videokártyája döglődik...(Már csak tablet maradt, arról írok...
)
Kérdés : ha találok ugyanolyan notebook kártyát (NVidia Geforce GO 7600) ki tudom cserélni házilag ? ( A notebook Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1556, hogy a kártya cserélhető az biztos, egyszer már cserélték...) A kérdés arra vonatkozik, hogy kell -e hozzá különös szakértelem, elővigyázatosság, vagy csak ki- be...?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest