Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
És egyuttal szeretném megköszönni a segítséget! Helyreállt a rend a gépben. A win 8.1-el és a frissítésekkel megszünt a folyamatos hűtés és sokkal erősebb is a gép. Már minden úgy megy ahogy kell neki!
Köszönöm!
Üdv! -
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11607 üzenetére
Igen, tiszta, de mivel még nem tettem fel a vga drivert, mert új win van rajta ezért a hd4000 megy csak. Még most fog menni a 8.1es frissítés, utána megkapja a géphez való intel drivert meg a vga-t. Mivel összvér gép ezért fontos, hogy mit rak fel az ember, hogy megfelelő legyen az összhang.
. -
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11605 üzenetére
Az jó ha a GPU-Zben a HD4000et nézem? az böngészve 70 fokos, játéknál 75. Most jelenleg csak az van telepítve, mert újra rakom a wint is. A hűtés folyamatosan megy....
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11597 üzenetére
Sikerült a csere, már az i5 ketyeg benne, a játék jobban fut, de mintha egy kicsit jobban is melegedne...
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11592 üzenetére
Hahh én is így jártam pár perce az új RAMokkal...betettem, örültem magamnak hogy végre 8giga, erre nem indult el a gép....
Mellesleg holnap megkapom a procit és mehet a pasztázás és a többi...remélem segít a problémámon.
Mielőtt beteszem a procit érdemes valami bios frissítést vagy chipset frissítést eszközölni?
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11580 üzenetére
Ráadásul ennél kisebbet nem fogad el az eladó és még délbe ajánlottam érte 50et, azóta többször fent volt és nem akarja elfogadni...
Ez lenne egyébként az új kiszemelt: x555la
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11574 üzenetére
A gput csak 20-25%ban terhelte játék közben.
Páromnak egy újabb gépe van, i3as procival, a 4 logikai magot egyenletesen terhelte 70%-on (bár még mindig fura, mert tudtommal a flashplayeres játékok csak 1 magot használnak) nem szokott gondja lennie, pedig ugyanúgy full hdban játszik. Ráadásul nálam teljesen játszhatatlan teljes képernyőn, nála semmi probléma.
Írországban élünk itt találtam egy használt procit, 50 eurot kérnek érte.
Az is szóba került már, hogy esetleg egy új gépre ruházom be (erre talán lenne is vevő), valamilyen i processzorral meg legalább 8giga rammal. Bár a csere kicsit olcsóbb lenne.
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11572 üzenetére
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11569 üzenetére
Igen, pontosan azért van szükségem a full hdra, mert úgy éppen a teljes terület látszik, amin belül tudok lőni, sokszor előfordult már, hogy képernyőn kívülről lőttek, ez eléggé nagy előny a játékban.
Kipróbáltam, amit írtál, ha a játék még csak a háttérben volt, de látszódott a kijelzőn már akkor 80%ban terhelte a procit. Memóriából még mindig a fele szabadon volt. Így akkor valószínű egy procicsere megoldja problémám igaz?
-
Shoo
senior tag
Egy kis UPDATE: ismét nagyon szaggatott a játék...lehúztam a monitort és akadásmentesen fut a laptop képernyőjén...
-
Shoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #11565 üzenetére
Hali!
Intel 2020m proci van benne és 4 giga ram. Sajnos ATI kártya van benne.
HDMI-n keresztül kötöttem rá egy 21"-os full hd-s monitort és azt használom jelenleg képernyőnek full hd felbontásban.
TeamSpeak-et és egy böngészős játékot használok egyszerre (Pirate Storm) és azt vettem észre, hogy rosszabbul fut a játék, mint azelőtt és nagyon sokszor bekapcsol a ventillátor. -
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G500am HM76os chipsettel. Arra gondoltam, hogy rakok bele egy i5-3320m procit és megnövelem a memóriát 8gbra. Elkezdtem használni egy full-hds monitort és nehezebben hajtja meg hdmi-n keresztül. Mostanában melegszik és szokszor pörög fel a ventillátora is, pedig most takarítottam ki. Szerintetek érdemes kicserélni? Vagy jobban fog melegedni az erősebb proci?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest