- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Köszi a listákat!
Átnyálaztam őket, és levontam a konzekvenciát (ha tévedek kérlek javíts ki).
Jobban megéri 3M L2 cash-es P8700-at venni 27ezerért, mint 6M cash-es T9400at 35-ért! Mivel megközelítőleg mindkettőnél ugyan azt a teljesítményt kapod.
Az az érzésem, hogy ez így sántít egy kicsit, csak nem tudom, hogy hol a bibi! :S -
Lajkó
őstag
válasz
bakesz001 #3486 üzenetére
Igen, csak rá van égve! Ha semmiképp nem megy a leszedés (én a proci két ellentétes sarkát megfogva szoktam elforgatni akáér izomból is), akkor megpróbálhatsz óvatosan egy vékony szikével a hűtő, és a proci közé piszálni. Nem hiszem, hogy komoly kárt tudnál tenni bármelyikben is, de persze figyelj arra, hogy inkább a hűtő felé legyen a penge éle. Plussz annyi, hogy a lábakra is figyelj! Mert ha "csak" el is hajlik, necces hogy vissza tudod-e hajlítani anélkül. hogy letörjön...
-
Lajkó
őstag
válasz
richpublic #3480 üzenetére
Nem olvastál! Úgyhogy olvasd el a 3462 hsz.-től a topik tartalmát, és megvilágosodsz!
-
Lajkó
őstag
Először is köszi, hogy fáradtál vele!
Igen, jól sejted, hogy PM45 chipset van benne! Abban is igazat adok, hogy miket támogat, csak van valami amit nem értek. Everest miért írja, hogy Socket 479? A 478 ba illeszkedő procik elméletben nem jók a 479-es foglalatba, mivel két lábuk fel lett cserélve, és az elekrtonikájuk sem azonos.
Namármost, a T4300, és a T6600 is Socket 478-as, mégis beleteszik gyárilag a 479-es foglalattal szerelt Fusi-ba?
Akkor most mi is van pontosan? -
Lajkó
őstag
Üdv!
Szeretném fejleszteni a Fusi Pi 3560-asomat, amiben egy Fujitsu EF7A lap van, és T4300-as proci8socket 479). Ez 35W-ot vesz fel, és e felé nem szeretnék menni. Tudtok nekem ehhez a laphoz kompatibilis procikat ajánlani? Ha lehet kérném mindet 2GHz. és a felett.
A gépet gyárilag T660-assal is szerelik, ha ez mond valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- HP, Dell, Lenovo dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest