Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Inkább tedd be a pénzed a bankba és fél év múlva ha eladod a jelenlegi notid, azzal együtt simán lesz egy T5500-as géped
Egyébként meg nem érezhető teljesítménybeli különbség, hacsak nem stopperel a kezedben nyitod meg a programokat és minden tizedmásodperc számít
Egy jó 7200-es vinyó vagy SSD sokkal többet gyorsít ezen a szinten.
-
ABE
őstag
A proci hőmérsékletének függvényében állítja a ventilátor sebességét a gép, ezeket az adatokat tényleg egy érzékelőtől kapja. A hűtés szabályozására szolgáló paraméterek (mikor, meddig, milyen sebességgel pörögjön a ventilátor) a BIOS-ban vannak eltárolva, belenyúlni a beállításokba pl. a Notebook Hardware Control nevű programmal lehet, de nem minden gépen. Gyanítom, hogy olcsóbb FuSi gépeknél nem nagyon van meg ez a lehetőség, de egy próbát megérhet (guglizz rá). Állandó maximumra tenni a sebességet szerintem felesleges, mert hangosabb lesz a gép, hamarabb megadja magát a hűtő, és teljesen úgysem tudja lehűteni a procit.
-
Süni
tag
közbe még jobban utánanéztem, és találtam egy processzort
Intel Pentium IV Mobile 1900MHz
Intel Pentium IV Mobile processzor 1.9/512/400
1900MHz
512kB cache
400MHz FSB
Socket 478
478 PINMegneztem a cerkát is és elvileg az is 400 FSB-s. Nekem simán megérne 8 ezret, ha ki lehetne cserélni.
de azért megvárom a szakértői válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest