Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Inkább tedd be a pénzed a bankba és fél év múlva ha eladod a jelenlegi notid, azzal együtt simán lesz egy T5500-as géped
Egyébként meg nem érezhető teljesítménybeli különbség, hacsak nem stopperel a kezedben nyitod meg a programokat és minden tizedmásodperc számít Egy jó 7200-es vinyó vagy SSD sokkal többet gyorsít ezen a szinten.
Life is no picnic!
-
ABE
őstag
A proci hőmérsékletének függvényében állítja a ventilátor sebességét a gép, ezeket az adatokat tényleg egy érzékelőtől kapja. A hűtés szabályozására szolgáló paraméterek (mikor, meddig, milyen sebességgel pörögjön a ventilátor) a BIOS-ban vannak eltárolva, belenyúlni a beállításokba pl. a Notebook Hardware Control nevű programmal lehet, de nem minden gépen. Gyanítom, hogy olcsóbb FuSi gépeknél nem nagyon van meg ez a lehetőség, de egy próbát megérhet (guglizz rá). Állandó maximumra tenni a sebességet szerintem felesleges, mert hangosabb lesz a gép, hamarabb megadja magát a hűtő, és teljesen úgysem tudja lehűteni a procit.
-
Süni
tag
közbe még jobban utánanéztem, és találtam egy processzort
Intel Pentium IV Mobile 1900MHz
Intel Pentium IV Mobile processzor 1.9/512/400
1900MHz
512kB cache
400MHz FSB
Socket 478
478 PINMegneztem a cerkát is és elvileg az is 400 FSB-s. Nekem simán megérne 8 ezret, ha ki lehetne cserélni.
de azért megvárom a szakértői válaszokat
Kicsi a bors, de le van sz*rva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T470 T480 T570 T580 6 cellás fekete külső akku. ÚJ BONTATLAN!
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 L14 Gen2 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock hibás
- B140RTN03.0 HW1A 14.0" HD+ (1600x900) 30pin matt laptop LCD kijelző, LED panel ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest