Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalmika27 #6630 üzenetére
Hát nem nagyon használtál mondatvégi/közbeni írásjeleket, de ha jól értem, a noti saját kijelzője nem működik, csak külső kijelzővel lehet használni.
Viszont már cserélve lett a kijelző, a kábel jó, és a gombokat is próbáltad.
FN + F6: ki/be kapcsolja a kijelzőt.
FN + F5: váltogat a külső kijelző, és a belső kijelző közt.BIOS-ban meg nincs ilyen opció, úgy néztem.
Hmm.. szép tutorial van a szereléshez a manualban..Hát nincs ötletem, esetleg próbáld meg itt:
itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.html
Vagy aki a kijelzőt cserélte, az nem mondott esetleg valamit? Csak jobban ért hozzá. Ennyi erővel az is lehet, a kijelző nem is rossz. Inverter pl. jól működik?
Nem nagyon tudok hozzászólni, én asszem nem tudok segíteniebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.
Esetleg az aprók közt vannak akik kijelzőcserével foglalkoznak, őket ha megkérdezed, talán tudnak javasolni valami használható kiindulási pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gamepad
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest