- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normális esetben nem is ugrik a garancia, de a te géped esetében másról van szó.
Amint azt írtam, a legtöbb noti alján vannak szerelőablakok.
Vagy egy nagy, vagy több kisebb. Pl. ramoknak egy, merevlemeznek egy, esetleg egyéb mSata eszköznek még egy. Így a gép különösebb szétszerelése nélkül cserélni, bővíteni lehet ezeket az alkatrészeket.De a te géped esetében csak a ramoknak van egy kis ablak.
A merevlemezt úgy beépítették, h nem lehet a gép szétszerelése nélkül kicserélni.
Ezért írtam, h valószínűleg ennél a típusnál a garancia megszűnésével jár, ha szétszeded a gépet a merevlemez csere miatt.Kicserélheted házilag, de ha később garanciális problémád lesz, én szóltam.
Ezért írtam, h kérdezz rá a garanciás helpdesknél, ebben a típusban kicserélheted-e. -
Felismeri, azzal nem lesz gond, kérdés, h hogy cseréled ki.
Más gépek alján van egy rekesz, amit ki lehet nyitni.
Ennek nincs.Szét kell szedni a gépet teljesen:
http://www.youtube.com/watch?v=xC3cdk1RxboAzt kellene megnézned, h a benne levő merevlemez milyen típus pontosan.
Aztán megkeresni Googlen, h az milyen vastag pontosan.
És amit veszel hozzá SSD-t, az se legyen vastagabb.A merevlemezeknek többféle vastagságuk van:
Meg hát szerintem a garancia az ugrik ezzel a művelettel, mivel szét kell hozzá szedni. Esetleg kérdezd meg a supportot, mennyibe fáj, ha kicserélteted velük. Már ha elvállalják egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest