Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sssirius #5221 üzenetére
Hát a GT 520M az tényleg nem valami erős, csak a neve hangzik jól (azoknak akik nincsenek teisztában az erősorrendel).
Sajnos nem találtam róla információt, h MXM-es lenne-e (Googleztam egy darabig, átböngésztem jópár angol nyelvű topicot, de aztán meguntam a keresést), le kéne csavarozni az alját, és megnézni, cserélhető-e, de mivel még nem vetted meg, ez nyilván nem járható út.
Am mennyibe kerül, ha szabad kérdeznem?
Nem lenne célszerűbb egy játékos gépet venni, ha már ilyen sokat kiadsz egy notira?Esetleg kérdezd meg a Lenovo topicban, vagy a milyen notebookot vegyek topicban, h cserélhető-e benne a VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BONTATLAN!!!! ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest