Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz yohnsee #6056 üzenetére
Tessék, itt kedvedre válogathatsz:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PA PM45-ös chipset azonban viszi az 1066-os FSB-t is, így választhatsz olyan procit is. Javaslom a P-vel kezdődők közül válassz, azok a normális, alacsonyfogyasztású, de erős procik, az, h "csak" 3MB az L2 tár, ne okozzon gondot. Nálad amúgy is a 9300-as nVidia grafikai chip az ami visszafogja a grafikát, nem a prociteljesítmény.
A P7ezresekben nincs virtualizáció, de másban nem különböznek a P8ezer, P9ezer szériától.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz yohnsee #6058 üzenetére
Azt hittem játékra kell.
Hát, hogy Photoshophoz milyen proci kell, azt inkább a processzoros topikok egyikében kérdezd meg, vagy a Photoshop topicban.
Én csak ezt találtam:
http://www.adobe.com/products/photoshop/tech-specs.html
De ehhez nem sok-sok ram kell inkább?A virtualizáció azt jelenti, h Win 7-re pl. fel tudsz tenni egy virtuális XP-t, és ha van olyan régi programod, drivered ami csak XP alatt fut, akkor tudod futtatni a Win 7-en is ezáltal.
Pl: nekem olyan régi a scannerem, h nincsenek hozzá 64bites driverek, de a virtuális XP-n tud futni a régi 32bites XP-s drivere, így tudom használni a scannert.A PM45-ös chipset 800Mhz-es ramokat is támogat, tehát ekkorákat is rakhatsz bele. De tudtommal nem sokat dob a gépen az, ha 667-es ramokat kicseréljük 800-asokra, persze a Photoshop lehet profitál belőle, ezt is a Photoshopos topicban kéne megkérdezni, esetleg a nagy ramos topicban.
Az nem gond, h a proci mekkora csíkszélességgel készült, a PM45-ös chipset kezeli a 45nm-t is. Az a lényeg, h a foglalatod Socket P, a chipseted meg PM45.
A listát itt a topicban csináltuk pont ezért, h egy helyen össze legyenek gyűjtve a Socket P-s processzorok, és főbb tulajdonságaik alapján könnyen ki lehessen keresni kinek milyen proci a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz yohnsee #6060 üzenetére
Várjál, a chipseted csak 800-as ramokat támogat, 1066-ost nem.
Azt hiába is veszel hozzá.
És 1066-os DDR2-es SO-DIMM nem is nagyon van.P8700 15ezerért.. hát fene tudja, végülis nem drága, ezeket időnként jóval többért is próbálják adni, ennyit még ki lehet adni érte.
Majd megírhatnád volt-e értelme a cserének, javult-e a hazsnálhatóság.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz yohnsee #6062 üzenetére
Uhh.. biztos megéri ennyit beruházni?
Nem lett volna egyszerűbb egy másik gép, ami már ráadásul DDR3-as ramokat kezel? Abba mehetett volna 8GB ram. Photoshopnál minél több ram a lényeg.
Ebbe meg DDR2-ből nem nagyon lehet 4gigás modulokat találni értelmes áron.
Sajnos ez a baj ezekkel a DDR2-es gépekkel, 4GB ram fölé bajos őket bővíteni.
DDR3-ból viszont nem gond két 8gigás modult találni.A 667 vs 800 MHz-es ramokkal kapcsolatban pedig mindenképpen kérdezz rá, mert tudtommal csak tesztprogramok mutatnak ki változást, valós használatban semmit sem lehet észrevenni, felesleges egy kalap pénzt elkölteni ram cserére.
-
veterán
-
veterán
válasz yohnsee #6083 üzenetére
Hát a por bizony szörnyű mire képes. :/
http://logout.hu/bejegyzes/thunderzolee/am_asusnal_jol_erzik_magukat/hsz_1-50.html
http://logout.hu/bejegyzes/wikings2/geptisztitas/friss.html#rel_msgs
-
Impressa
őstag
válasz yohnsee #8368 üzenetére
Szia!
Van rajta USB 3.0 USB Sleep-and-Charge támogatással És az is valószínű, hogy Sata 3-as csatlakozója is van. A reményhal meg utoljára.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
veterán
válasz yohnsee #8368 üzenetére
A csatlakozó ugyanaz a Sata 2-3 esetében is.
És ahogy már írták, a chipset (HM65) déli hídja Sata 3-as vezérlőt is tartalmaz:
intel.com/content/www/us/en/chipsets/value-chipsets/mobile-chipset-hm65.html[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fénynél gyorsabban
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest