Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #9703 üzenetére
Átlagos feladatokra használom. Amíg nem volt táblagép-telefon hibridem, addig ezt cipeltem éveken át napi szinten az egyetemre, buszon ezen írtam a beadandókat (
), illetve az egyetemen gyorsan meg tudtam nézni az ETR-t, ma meg már a Neptunt. Amióta phabletem van már ritkábban viszem magammal, főleg ha gépelni kell valamit. A billentyűzetét kimondottan szeretem. A gép méretéhez képest hatalmasak a billentyűk, számomra kényelmes volt rajta gépelni.
Manapság szoktam azt érezni rajta, hogy több megnyitott weblap esetén kissé lassú. Amúgy jól kiszolgált eddig. A megvétele után telepített Windows 7 három évig ment rajta minden gond nélkül és abban a három évben különösen sokat használtam, mert a HD Sentinel 400 nap feletti összes üzemidőt jelzett a merevlemezre mikor SSD-re cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged