- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s3toraph
üzenetére
1. DOS flash: Please execute "KAWF0309.BAT" batch file to update bios under pure Dos mode.
2. Windows flash: Please click "KAWF0310.exe" to update bios.Ez a BIOS fájlok mellé van csomagolva.
A Win mappában kell az exe-re kattintani.
Igen, elindul egy kis programablak, végigfut a csík kétszer (egyszer letörli a régi BIOS-t, egyszer meg frissíti az újra), és kész.
Esetleg újra is indul.Ha nem sikerült, akkor kuka a gép, vagy az aprók közt vannak hirdetések, akik segítenek a halálból visszahozni a BIOS-t.
Én nem tudom, már a Pentium 4-es gépek alaplapjaihoz tartozó BIOS-t is win alól szoktam frissítgetni azoknál a gépeknél, amik hozzám kerültek. Pendirve, meg floppy felesleges macera, megy ez win alól is.
Természetesen mindenki saját felelősségre csinálja, ha fél tőle, akkor ne tegye, oszt kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx