Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, h így néz ki:
És a jóképességű mérnöksereg úgy tervezte, h az IGP által termelt hőt nem vezeti el hőcső a ventilátor felé, csak egy aluborda lenne hivatott a hűtés feladatát magára vállalni.
Hát ez érdekes. :/
Amúgy a hűtést szétszedted már?
Kitakarítottad a ventilátort?
Nem lehet, h ott van eltömődve a levegő útja, és ezért melegszik túl?Az 50C°-os alu hűtőborda elég meleg ahhoz, h kézzel már tűzforrónak érezzük, és azt feltételezzük, h úristen, száz fokos, elég a gép..
Közben meg csak az üzemi hőfoka olyan 50-60C°közt van.Amíg nem mondasz konkrét hőfokokat, amiről beszélgetünk, az csak feltevés; tegyél fel egy Aidát, h kiderüljön mennyire meleg az amit forrónak érzel.
Egyébként a kékhalál mit ír ki?
Túlmelegedést?
Vagy csak feltételezed, h a meleg miatt kékhalálozik.Milyen oprendszer ez? Elég régi gép, XP?
Bocsi, h idegesítőnek tűnő kérdéseket teszek fel, de amit írtál az csak feltevés, én első körben valami más hibára tippelnék, a kékhalál okát kéne kiolvasni.
Ha letiltod, h kékhalál után automatikusan újrainduljon, akkor elolvashatod mi az oka. XP alatt itt le van írva, h kell.
Extra hűtőt nem tudom hogy gondoltad, hol helyezkedne el, és hová fújná a levegőt kifelé? Illetve attól, h hűtést adunk neki, a hiba oka (túl sok hő termelése) még nem szűnik meg.
Vajon miért dolgozik a GPU folyamatosan? Vagy hogyan tud ennyi hőt termelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest