- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee #6309 üzenetére
Köszi a témával foglalkozást
Nem is játékra kell igazán, pl amikkel játszok, azok régi, de nekem tetsző játékok (pl fable - lost chapters, heroes 4, divine divinity és hasonlók), ezeket most is viszi gond nélkül, maximumon is. Az nekem elég is belegondolva e téren
Csak a proci miatt sokszor érzem, hogy egyszerre több dolgot csinálni vele nem ajánlatos dolog, azért szeretnék bele valami lehetőség szerint jobbat, de anélkül, hogy nem megfelelő hűtés miatt beégesse az egészet
Szerintem végül csak azt cserélem és megelégszek vele, játszani ottlesz az asztali, itthonra meg a lapos, csak akkor kicsit jobb használhatósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest