- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- XMLTV EPG letöltő progi
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Thunderzolee #5797 üzenetére
Én anno egy 4GB-os pendrive-ra tettem fel egy olyan win7-et (akkor még nem volt sp1 ez miatt ráfért) amit alapból úgy szedtem le, hogy rajta volt a home premium, prof, ultimate, x86 és x64-es verzió is, telepítés előtt lehet választani, hogy melyiket kívánom feltelepíteni.
Elméletileg nem buhernyált win, gyári csak egybe előre meg volt csinálva. (lemezről is már sokat telepítettem ezt a verziót és semmi hiba nem volt, minden működött rendesen)
Na de a lényeg, hogy én egy sima módszerrel ezt integráltam a pendrive-ra és működött! Azóta megjelent az sp1-es verzió is de ez az összetett pack így már nem fér rá egy 4GB-os pendrive-ra és még nem szereztem 8GB-osat erre a célra sajna!
Esetleg ha kell link, ilyen verzióról, hogy meg tudd nézni, szívesen elküldöm pm-ben!
-
gáspár lászl
tag
válasz
Thunderzolee #5797 üzenetére
mért lassú a notim,meg állandóan felmelegszik nagyon és le lassul de nem tudom mért lassú a notim? meg a msi cx500-402xhuba nem lehet cserélni a vgát nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest