- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
lestat1984 #5093 üzenetére
hi!
itt egy link ahol tudsz venni optibay caddy keretet a notidba!
az ssd-ről meg annyit hogy jelenleg nekem is pont egy 60GB-os OCZ Vertex 2-m van, én zsír újan vettem itt a ph-n 21ezer ft-ért 3év garral.
annyit kell ezekről tudni, hogy a meghibásodási arány ezeknél a daraboknál a legnagyobb de ez lehet azért mivel eladva is az ocz-kből adnak el a legtöbbet (ezt még fórumon olvastam)
ha ilyen ssd-t veszel akkor kapásból firmware frissítéssel kezd mert sok hibát orvosoltak már a kezdeti firmwarehez képest (haveromnak PL még a legrégibb firmware van az ocz-jén az enyémen a legújabb és sebességben gyorsabb lett az enyém mint az övé)
egyébként én ha most ssd-t vennék akkor a kingston 96gb-os verzióját próbálnám meg mivel azt most mindenki agyba főbe dicsérik, és árban is nagyon jó!
üdv, remélem tudtam segíteni
-
válasz
lestat1984 #5093 üzenetére
Üdv!
Ezt a melyik SSD-t dolgot ezt inkább az SSD-s topicban kérdezd meg.
Illetve ezt is elolvashatod:
prohardver.hu/teszt/seagate_momentus_hdd_hibrid_ssd_hajtassal.htmlA CD helyére betehető merevlemezről meg eddig nem is nagyon hallottam, (nekem 17"-os notim van, abban eleve kettő HDD hely van), de mindenesetre köszi a tippet, legalább már tudom, h ilyen is van.
Az SSD-vel egyébként a rendszer gyorsabb lesz, de csak azok a programok fognak gyorsabban betöltődni, amik az SSD-n vannak. A játékok pályabetöltését nem fogja gyorsítani, ha a játékok az 5400RPM-es merevlemezen maradnak.
Ha csak pár programot akarnál, h gyorsabban töltődjön, használhatsz RAMDisk-et is, ha van elég memória a gépedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged