- Akciókamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
19franky89
csendes tag
válasz
Barnuss #4050 üzenetére
Hy!
Jelenleg egy Acer Aspire 5720zg notebookom van. Szeretném fejleszteni ha lehetséges, mivel 1-2 évig még nem szeretnék újat venni.
Intel Pentium dual-core processor T2370, 1.73GHz
2GB DDR2
250GB HDD
NVIDIA GeForce 8400M GS, 256MBEzek az adatai. 4GB-ra szeretném felhúzni a ramot, plusz a processzort kicserélni olyan 2.5-3 GHz-re, ezek mellett kell még egy új billentyűzet is.
A kérdésem az lenne, hogy kb mennyibe lennének hozzá az új dolgok. Nem igazán tudom, hogy hol kéne megnézni, hogy mit lehet bővíteni, és hogy mennyibe kerül.
Remélem valaki tud segíteni!
Előre is köszi!
-
válasz
Barnuss #4050 üzenetére
Ha a memóriát bővítenéd, azt lehet.
Használtam ilyen notit én is, abban gyárilag 2×1GB ram volt. A Tiédből hova lett a másik modul?
Szedd le az alját, valószínűleg az egyik SO-DIMM foglalat üres, oda kell majd beletenned. Könnyen bővíthető, ne aggódj, ez nem nagy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest