- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autóhifi
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMEE*
csendes tag
Szia!
Először is köszi a gyors választ!
Na de nálam az a helyzet, h a videókártya az GeForce 7000M 512 mb os videó memóriával, szal ha integrált még akkor is elég sok játékhoz, viszont ha van egy game ami indítás előtt ellenőrzi a hardvereket, akkor mindíg a procit jelöli elégtelennek, ami érthető is, mert ez a proci össze-vissza csak kb 1,5 ghz ami édes kevés .....:S
És az lenne a kérdesem, hogy ha ismeritek ezt a tíousú procit( amd turion 64x2 )
akkor tudnátok-e abban segítséget nyújtani, hogy milyen proci az ami beleillik ennek a foglalatába, és nagyobb órajelű!Ez azért érdekelne ennyire, mert én elég zöldfülű vagyok az ilyenekhez, de gondolom az itt fórumozgatók nálam egy "picit"
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!
Na akkor várom a tanácsokat! plííííííz!!!
Élöre is köszi!
TOMEE*
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest