Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Csaby2021
üzenetére
Akkor elvileg ilyen kellene bele.
https://www.ebay.com/itm/264256735026
Amiket linkeltél, azon két hőátadó felület van. Az szerintem olyan gépekhez való, amiben a geforce 940MX vga chip is benne van. Nem tudom mennyire érdemes próbálkozni vele, meg hogy egyáltalán benne van-e az ötödik csavarnak a rögzítés. A chip nélkül lehet hogy akár félre tudja úgy húzni a hőcsövet, hogy megint nem fog rendesen felfeküdni, lehet hogy rosszabb lesz, mint a bele valóval, ami pont azokkal a feszítő erőkkel lett tervezve, ami ahhoz az összeállításhoz lett tervezve.
Én azért letesztelném azt a benne levő csövet, hogy rendesen vezeti-e a hőt, valahogy így:
https://youtu.be/_MRmGHVn8u8?t=384
De az is lehet hogy deformálódott a hűtés.
Ha tiszta a hűtőborda, jó a cső, jó a hőátadás, akkor annak jónak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Mini PC
- World of Tanks - MMO
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Használt / Bontott Laptop kijelzők
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx