- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Thunderzolee #13245 üzenetére
Ebayről rendeltem típus alapján kijelzőt. 18k HUF lett mindennel együtt. Természetesen a rendelésnél egyezett a cikkszám, mondom
fasza. Héten megjött most csomagolom ki, hátkurváranem egyezik a cikkszám a kijelzőn azzal amit rendeltem, valami nóném kínai gyártmány. Szét is bontottam a kijelzőt, mert mondom azért megnézem, hogy jó-e, mert ha passzol akkor nem csinálok botrányt. Beteszem csatlakoztatom akksi be és gép indít. Felirat nincs, mármint bios felirat, se egyéb kép, de fél perc után lett háttérvilágítás fekete képernyőre. Visszaraktam az eredetit hogy lecsekkojam szerelés közben nem-e tettem tönkre a kábelt. Gyárival van kép, akkor újra nekiálltam a cserének, hogy megnézzem jó-e. Másodjára már háttérvilágítás se volt, itt már azagyfaszutolért. Ismét visszaraktam a gyárit ismét jó volt. Mondom megpróbálom még harmadjára, és sikerült pedig előtte is normálisan csatlakoztattam azt a nyamvadt kábelt.... Első akarom mondani harmadik próbára jónak tűnik a kijelző. Fényerő állítás működik, képminőség és betekintés rendben van, halott pixelt nem látok, de pár darab nem is vágna földhöz. Márcsak a fóliát kell lehúznom róla és csavarozni a gépbe, ha ez meg van, akkor leszek csak nyugodt..
Elnézést, de ezt ki kellett gyorsan írnom magamból. -
kromatika
veterán
válasz
Thunderzolee #13245 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest