- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a WWAN aljzat az ahova a mobilnet bővítőjét lehetne tenni, EDGE, HSDPA, HSUPA.
A másik kettőbe meg a wi-fi kártya, vagy a bluetooth kártya, vagy a kombinált wi-fi/bluetooth kártya mehet, illetve a fennmaradó helyre pl. egyéb mSata eszközt lehet tenni. (pl. digitális TV vevője).
Sajnos az aljzat nem alkalmas SSD vezérlésére, ha esetleg erre irányult volna a fő kérdésed.Ez egy régebbi készülék, akkoriban még csak épp kezdtek elterjedni a korai, még mSatás SSD-k, amik aztán ugye ki is haltak, és az M.2 meg az NGFF/NVMe vette át a helyüket.
Nem tudom a készülékben csereberélhető-e a WLAN modul, ha whitelistes a gép, akkor elképzelhető, h csak meghatározott típusokra, vagy bizonyos lokalizációs (ország) kódosokra lehet a wi-fi modult kicserélni, akármi nem fog menni benne.
Hogy ezek a típusok mik, azt nem tudom.Van itt a topicban valaki, aki jobban vágja ezt, h melyik gép van bekorlátozva white list szempontjából, én wi-fi kártya cserében nem vagyok otthon.
-
Zoleee83
addikt
Sziasztok.
Szeretnék egy Lenovo Ideapad 320-at vásárolni, ebben a DVD író helyén egy beépítőkeretben szeretnék SSD-t használni.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez elég a DVD-t kicsavarozni és betolni a beépítőkeretet az SSD-vel, vagy bontanom kell a hátlapot is?Video alapján nem tudom eldönteni hogy helyére megy-e simán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Túra és kirándulás topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest