Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1 #12966 üzenetére
7260-at Win újrahúzás után sem sikerült beüzemelnem a GX610-ben sem az eredetileg wifi kártya céljára szolgáló slotban, sem a másikban (eredetileg tuner-kártya ment volna oda), így fel kell adnom
Ellenben a céges laptopomból egy próba erejéig átettem egy Intel Centrino 6205 típusú wifi kártyát. Ez gond nélkül üzemelt az wifi céljára szolgáló slot-ban
, fizikai gombbal történő ki/bekapcsolgatás is működik
. Szóval bízom benne, hogy csak az Intel 7260-nal van ez a probléma.
Ha már upgrade akkor AC-s kártyát szeretnék, ezért egy ilyet néztem ki: Azurewave AW-CB161H.
Többféle Asus laptopban is ez van, és driver-t is le lehet tölteni hozzá (Win7-re is ami nekem fontos) így szimpatikusnak tűnik.
Rá merjek kockáztatni? Nem lenne jó két nem kompatibilis AC-s kártyának feküdnie otthon a fiókban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Telekom mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest