Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Wasquez #12934 üzenetére
Fura lenne, így szétszedés alkalmával nem kitakarítani, meg pasztacserét kihagyni. BIOS elemet is cseréltem, mert máz nyolc év körül járt, de még világított a led vele, amivel teszteltem. Brutális, nem tudom, hogy milyen gyártó ez a JHT, de valamit tudhatnak.
Köszi a tippeket, mint ha egy új gépem lenne, a spyware kereső is full sebességre van engedve, és így sem akad semm, régen még a low boost is belassított minden más alkalmazást! -
válasz
Wasquez #12934 üzenetére
Hát igen, a P9ezresek azért nem 2-3ezerbe kerülnek.
Azért nem melegszik most annyira, mert ezeknek a P betűvel kezdődőknek nem 35, hanem csak 25W a TDP. Ez sokkal kisebb hőtermeléssel jár, hamarabb le tudja hűteni a gépet a hűtőrendszer, ezért nem is kell annyit mennie, plusz most nem kell 100%-on pörögnie, h elvégezze a rá bízott feladatot, plusz kitakarítottad, plusz új paszta is került rá.
Ez így egyben kapásból lecsökkenti a hőtermelődést.Örülök, h megejtetted a cserét, látod, még egy régebbi gépet is fel lehet így javítani, sokáig lehet még netezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest