- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Wasquez #12934 üzenetére
Fura lenne, így szétszedés alkalmával nem kitakarítani, meg pasztacserét kihagyni. BIOS elemet is cseréltem, mert máz nyolc év körül járt, de még világított a led vele, amivel teszteltem. Brutális, nem tudom, hogy milyen gyártó ez a JHT, de valamit tudhatnak.
Köszi a tippeket, mint ha egy új gépem lenne, a spyware kereső is full sebességre van engedve, és így sem akad semm, régen még a low boost is belassított minden más alkalmazást! -
válasz
Wasquez #12934 üzenetére
Hát igen, a P9ezresek azért nem 2-3ezerbe kerülnek.
Azért nem melegszik most annyira, mert ezeknek a P betűvel kezdődőknek nem 35, hanem csak 25W a TDP. Ez sokkal kisebb hőtermeléssel jár, hamarabb le tudja hűteni a gépet a hűtőrendszer, ezért nem is kell annyit mennie, plusz most nem kell 100%-on pörögnie, h elvégezze a rá bízott feladatot, plusz kitakarítottad, plusz új paszta is került rá.
Ez így egyben kapásból lecsökkenti a hőtermelődést.Örülök, h megejtetted a cserét, látod, még egy régebbi gépet is fel lehet így javítani, sokáig lehet még netezni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest