- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wasquez #12668 üzenetére
Erről a gépről van szó egyébként?
www.hp.com/hpsc/doc/public/display?doc_ProBook6730s
Mert amit írtál, azt Google nem ismeri.Én csak a chipsetet néztem, az alapján tudom, h a GM45 az a Socket P-t kezeli.
Négymagos processzor többfázisú tápellátó áramkört igényel, ami ebben a gépben nincs meg. Ilyet ne is keress hozzá.
A T és a P között az a különbség, (ahogy a wikipediás felsorolásban is benne van), h a P betűvel kezdődőek 1/3-al kisebb TDP-vel rendelkeznek (ugyanakkora teljesítmény mellett).
T = 35W
P = 25WÍrtam, h bármelyik P7ezer, P8ezer, P9ezres processzor amit árban az aprón találsz 2-3ezer környékén, megfelel. Többet nem érdemes rákölteni, mert nagy előrelépés a jelenlegihez képest már nem lenne.
Jelenlegi: 2.1GHz, 2MB L2, 800FSB
Értelem szerűen ennél kell jobb. (órajel kábé marad ez, L2 tárat meg tudod növelni, és az FSB is több lesz)Egy SSD az ami, piszkosul fel tudja a gépet gyorsítani.
-
Mester9999
csendes tag
válasz
Wasquez #12668 üzenetére
Hello!
Segítséget szeretnék kérni egy laptop pontos meghatározásában (haver vette én még nem láttam)
Ennyit küldött róla de ebből nem sokra mentem mert rengeteg ugyanilyen van ami valamiben különbözik, szóval valaki tudna-e linket küldeni ha kideríti ebből a pontos laptopot és ebbe milyen videokártyád lehet rakni mert szerinte csak intel hd van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest