Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pataslogeza #12566 üzenetére
A kolléga által is linkelt Sandys listában vannak M-re végződő 17W-os processzorok is.
Nem ismerem ezeket, nem tudom mennyivel lassabbak a 35W-os társaiknál.
Az az órajeleikből látszik, h alacsonyabb órajelen járnak, tehát biztos, h nem csak a fogyasztásuk, hanem a sebességük is kisebb.A másik meg az, h még sehol se láttam (mondjuk nem is kerestem) ilyen processzorokat, bár lehet E-bayen vannak ilyenek is.
Esetleg az i5-ös 17W-os M-re végződők között a Turbó funkciónak köszönhetően elképzelhetőnek tartom, h kellően erős példány is lenne köztük.
De hogy a gyártók beleraktak-e ilyen CPU-mikrokódot a BIOS-ba, azt nem tudom.Ha hosszabb akku idő kellene, esetleg egy nagyobb cellás akksi beszerzését tudom javasolni, vagy egy teljesen új gép vásárlását U-ra végződő processzorral (ill. az új géphez adott, többnyire csak 3-4 cellás akksi 9-12 cellásra cseréjét).
mod:
Na, átnéztem a listában levő 2××7M számozású processzorok adatlapjait, mindegyik BGA tokozású, vagyis alaplapra forrasztható típus. Akkor sajnos ezeket nem lehet a gépedbe belerakni. -
válasz
pataslogeza #12566 üzenetére
Amiket linkeltek, ennél alacsonyabb fogyasztásút nem fogsz tudni ebbe tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged