Legfrissebb anyagok
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, hát annak a Quadro videokártyának a fogyasztása 35Watt.
A processzor még plusz 35Watt.
Meg a többi sallang még max 20Wattot ehet meg, így fér bele a 90Wattba.Ha a processzort 45Wattosra cseréled, lehet a 90Watt már kevés lesz.
De ez csak elmélet részemről.
Azt hittem amúgy nincs benne dedikált videokártya, csak az integrált IGP.Elképzelhetőnek tartom, h egy 45Wattos processzorhoz 120W-os táp kell már (vagy legalább 100-as, de a 90 után csak a 120 jön, úgyhogy akkor marad az).
De szerintem úgyis az fog dönteni, h mennyiért találsz i7-es processzort, mert szerintem nem nagyon éri meg a proci-csere, még a kétmagos i7-eseknek is olyan aránytalanul magas az áruk, h szvsz akkor se éri meg, ha van pénz lóvéra.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest