Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Koszonom!
A manual kiment a fejembol de most atneztem a wifi es kijelzo reszt benne. Valoban nem kell a kijelzobe vezetni de nem is az aljaban vannak, hanem a fedlap zsanerjaira csavarozva. A 42. oldalon latszik a rajzon, de a 43. oldalon irja is hogy ugyeljunk arra hogy az antennak parhuzamosan legyenek a zsanerokkal.
Sajnos amit en rendeltem nem fog oda beferni, talalnom kell nekik helyet valahol.Ujabb kerdes, hogy melyik a legerosebb processzor amit bele lehet rakni a mostani helyett?
A jelenlegi (gyarilag szerelt) egy Intel Celeron 1.20 GHz.
Amire en gondoltam pl. Pentium T3200 vagy Pentium T2130. Ezek valamelyike jo lehet bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged