Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- eGPU tapasztalatok
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy érdekes problémám. Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li2727 laptopom melyben egy T1400-as proci van/volt. Amikor megpróbáltam kicserélni egy T7700-al egy felettébb furcsa dololggal szembesültem. A gép bekapcsolódott, bebootolt rendesen de amikor megnyitottam a böngészőt a kép elment kiírta, hogy "no signal". eközben a gép még ment, hűtő pörögött. Bekapcsoltam még egyszer ekkor már minden ment rendesen kb. 1-2 órán keresztül majd egy videónál megint elment a kép. A chipsete: Intel GL960 ( processzor keresésnél figyelembe vettem a chipsetet de alapból egy olyan cpu-val jött gyárilag amit hivatalosan nem is támogat és többen is írták hogy támogatja a 800-as FSB-t és sikeresen megy a T7700-al). Ja igen, most a T1400-as proci van benne és semmi baja sincs. Szóval várom a tanácsokat ötleteket amiket előre is köszönöm. További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx