Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy érdekes problémám. Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li2727 laptopom melyben egy T1400-as proci van/volt. Amikor megpróbáltam kicserélni egy T7700-al egy felettébb furcsa dololggal szembesültem. A gép bekapcsolódott, bebootolt rendesen de amikor megnyitottam a böngészőt a kép elment kiírta, hogy "no signal". eközben a gép még ment, hűtő pörögött. Bekapcsoltam még egyszer ekkor már minden ment rendesen kb. 1-2 órán keresztül majd egy videónál megint elment a kép. A chipsete: Intel GL960 ( processzor keresésnél figyelembe vettem a chipsetet de alapból egy olyan cpu-val jött gyárilag amit hivatalosan nem is támogat és többen is írták hogy támogatja a 800-as FSB-t és sikeresen megy a T7700-al). Ja igen, most a T1400-as proci van benne és semmi baja sincs. Szóval várom a tanácsokat ötleteket amiket előre is köszönöm. További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Asztalos klub
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest