- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy érdekes problémám. Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li2727 laptopom melyben egy T1400-as proci van/volt. Amikor megpróbáltam kicserélni egy T7700-al egy felettébb furcsa dololggal szembesültem. A gép bekapcsolódott, bebootolt rendesen de amikor megnyitottam a böngészőt a kép elment kiírta, hogy "no signal". eközben a gép még ment, hűtő pörögött. Bekapcsoltam még egyszer ekkor már minden ment rendesen kb. 1-2 órán keresztül majd egy videónál megint elment a kép. A chipsete: Intel GL960 ( processzor keresésnél figyelembe vettem a chipsetet de alapból egy olyan cpu-val jött gyárilag amit hivatalosan nem is támogat és többen is írták hogy támogatja a 800-as FSB-t és sikeresen megy a T7700-al). Ja igen, most a T1400-as proci van benne és semmi baja sincs. Szóval várom a tanácsokat ötleteket amiket előre is köszönöm. További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest