- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
válasz
sulaco79 #9979 üzenetére
Újra telepítettem a win7-et (a telepítéés vége felé egy halk, magas hangot hallottam a proci környékéről de csak akkor meg az első bekapcsolásnál, máskor nem tapasztaltam) majd frissítettem a drivereket és elindítottam a prime95 (miközben néztem a hőmérsésletet és a ram illetve cpu kihasználtságot) de mikor elakartam indítani a tesztet elment a kép. Megpróbálkoztam a BurnIn Testtel is de ott is ugyan ez az eredmény, ha elakarok indítani bármilyen tesztett elmegy a kép. Próbálkoztam még csökkentet módba háta de ott is ugyan ez. Még Lubuntu live usb-ről történő bootolásával is próbálkoztam de ott bejön a háttérkép és csak ennyi, majd kb. 3 mp múlva "no signal". A Memtest86 érdekes módon működött és nem mutatott hibát. Még annyit figyeltem meg, hogy amikor elmegy a kép a hard drive ledes jelzője nem világít vagy egyfolytában ég.
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt egy érdekes problémám. Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li2727 laptopom melyben egy T1400-as proci van/volt. Amikor megpróbáltam kicserélni egy T7700-al egy felettébb furcsa dololggal szembesültem. A gép bekapcsolódott, bebootolt rendesen de amikor megnyitottam a böngészőt a kép elment kiírta, hogy "no signal". eközben a gép még ment, hűtő pörögött. Bekapcsoltam még egyszer ekkor már minden ment rendesen kb. 1-2 órán keresztül majd egy videónál megint elment a kép. A chipsete: Intel GL960 ( processzor keresésnél figyelembe vettem a chipsetet de alapból egy olyan cpu-val jött gyárilag amit hivatalosan nem is támogat és többen is írták hogy támogatja a 800-as FSB-t és sikeresen megy a T7700-al). Ja igen, most a T1400-as proci van benne és semmi baja sincs. Szóval várom a tanácsokat ötleteket amiket előre is köszönöm. További szép estét!
-
Pacifier
csendes tag
Ahogy írták a legeslegelső oldalon a hőtermelés egy fontos dolog főleg egy laptopnál és nem szabad vagy legalábbis nem ajánlott nagyobb hőtermelésű processzort a gépbe tenni mert akár a gép károsodását is okozhatja. Szóval én azt mondom keres egy olyan procit aminek ugyanannyi vagy kevesebb a hőtermelése a jelenleginél.
(ha nem akarsz sok időt a megfelelő processzor keresésére szánni megnézheted, hogy milyen más processzorokkal adták ki még a te típusú laptopodat [lehet hogy nem a legerősebb processzorokat tették bele de azok nagy eséllyel jók lesznek, néha buktató lehet az,hogy a gyártók azonos típusba más alaplapot tesznek] emellett erősen ajánlanám, hogy olvasd el a legeslegelső bejegyzést mert sokat segíthet és próbálj picit érthetőbben fogalmazni, igaza van az előttem szólónak elég furcsán írtad)
-
Pacifier
csendes tag
Köszönöm a gyors választ. Erről az oldalról néztem a T3200-t csak azon vaciláltam/vacilálok, hogy melyeket támogatja a BIOS, van valami információd arról, hogy melyik processzorokat támogatja a BIOS mert én kerestem de az istenért se találtam ilyen jellegű dolgokat. Emellett még lenne egy olyan kérdésem, hogy megéri-e beruházni az 1k-val drágább T7700-ra vagy jó a T7500 is?
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Van egy elég régi Fujitsu Siemens Amilo l2727 laptopom. Ennek a jelenlegi processzorát (Genuine Intel CPU T1400) szeretném kicserélni. Az egyik fórumon (itt:http://www.amilo-forum.com/topic,2414,-help-with-amilo-li-2727-upgrades.html) azt írták, hogy a T7200 lenne a legjobb választás ezzel csak az a hiba, hogy annak nem P-s foglalata van. Erre irányuló kérdésem hogy most ők a inkompetensek vagy én siklottam el valami felett? Amit már én néztem, az a T7300 és a T3200. Ezekről mi a véleményetek?
Némi infó a masináról(ha kihagytam volan valami releváns információt amelynek nagy a valószínűsége, szólj és rögvest korrigálom
):
Alaplap:Gyártója: FUJITSU SIEMENS
Neve: LV1BIOS:Gyártója: Phoenix Technologies LTD
Verzió: V1.10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged